Hocam bu işler bana uzak. Altın, dolar ve euro ile yatırım yapıyorum ben zaten. Dediğim gibi bu benim gelir kaynağım değil, başka aylık gelirlerim var zaten. Ben sadece ihtiyaç fazlası bir parayla ortalamamı düşürmek için dipten biraz kripto toplamak istiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam zaten o yüzden daha sağlam coinlere yöneliyorum, uzun vadede kafam rahat etsin diye. Bu piyasada her şey olur. He o dediğiniz olay olursa, kripto bu sıkıntılardan kurtulmuş olursa yani almak için çok geç olur, mantıklı olan en sıkıntılı zamanda almak, aslında daha düşükken almak lazımdı ama o zaman almadım.
16-17lere düşünce ct nin çoğu spot için 12-14 ü bekledi , şuanda bu kadar yükselmişken 27-28 cme boşluğunu doldururmu yoksa 19-20 deki cme boşluğunu mu doldurur bilemem ,ama şu fudlae bi rahat dursa 27-28 e gideriz gibi ytd
Hocam bu işler bana uzak. Altın, dolar ve euro ile yatırım yapıyorum ben zaten. Dediğim gibi bu benim gelir kaynağım değil, başka aylık gelirlerim var zaten. Ben sadece ihtiyaç fazlası bir parayla ortalamamı düşürmek için dipten biraz kripto toplamak istiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam zaten o yüzden daha sağlam coinlere yöneliyorum, uzun vadede kafam rahat etsin diye. Bu piyasada her şey olur. He o dediğiniz olay olursa, kripto bu sıkıntılardan kurtulmuş olursa yani almak için çok geç olur, mantıklı olan en sıkıntılı zamanda almak, aslında daha düşükken almak lazımdı ama o zaman almadım.
dostum öyleyse faize yatırmanı önerebilirim çok büyük kazanç sağlamaz ancak 45.000 TL ile günlük 15 tl 450.000 tl ile günlük 150 tl civarında ödeme alabilirsin bankadan. ben o şekilde yapıyorum nakit ihtiyaclarındada faizden ihtiyacım olanı çekiyorum.
ve 0 risk tabi siz bilirsiniz
Nasıl bir kafa olduğunu anlayamayacağın için çok da kurcalama bence. Kaç yıldır bu işin içindesin neler gördün neler yaptın bilmiyorum ama eminim sen de benimkileri bilmiyorsundur. sana uzun uzun anlatmak isterdim ama malum anlattıklarım senin anlayabileceğinin ötesine geçmeyecektir...bak bu şaka değil .
Konuyu açan arkadaşım gayet mantıklı ilerliyorsun , riski en aza indirip ek gelirinle seni üzmeyecek rakamlarla uzun vade yatırım yapmayı düşünüyorsun. Hangi coinin batacağını hangi coinin 10000x yapacağını kimse bilemez sonuçta müneccim şekeri yemedik. Dediğin gibi altyapısı sağlam coinlere yönelmen herhangi bir düşüşte zararını minimize edecektir. bol kazançlar dilerim.
16-17lere düşünce ct nin çoğu spot için 12-14 ü bekledi , şuanda bu kadar yükselmişken 27-28 cme boşluğunu doldururmu yoksa 19-20 deki cme boşluğunu mu doldurur bilemem ,ama şu fudlae bi rahat dursa 27-28 e gideriz gibi ytd
Hocam 27-28 ya da 12-14'e gitmesinin benim için bir önemi yok, kısa vade hedefim yok çünkü. Dediğim gibi o yüzden zaten biraz daha market cap'i yüksek, her şeyden etkilenmeyen coin istiyorum. Öyle bir piyasadayız ki iyi haberler bile düşüş olmasını sağlıyor, BTC 1 düşerken küçük coinler 10 düşüyor. Ben zaten normalde de büyük yatırımımı altına yapıyorum, kriptoda da öyle coinlere yatırım yapıcam artık. Dediğim gibi 100x yapmasın, adam gibi yükselsin dolar bazında 5x de yapsam yeterli benim için.
dostum öyleyse faize yatırmanı önerebilirim çok büyük kazanç sağlamaz ancak 45.000 TL ile günlük 15 TL 450.000 TL ile günlük 150 TL civarında ödeme alabilirsin bankadan. ben o şekilde yapıyorum nakit ihtiyaclarındada faizden ihtiyacım olanı çekiyorum.
ve 0 risk tabi siz bilirsiniz
Hocam dediğim gibi başka yerlerden gelirim var zaten, ben bu parayı sadece "yatırım" yapmak için kullanıyorum, pasif gelir sağlamak istemiyorum. O yüzden %50 Altın, %25 Dolar ve %25 Euro şeklinde yatırım yapıyorum. Kriptoda da bu mantıkla ilerliycem artık, maceraya gerek yok.
Nasıl bir kafa olduğunu anlayamayacağın için çok da kurcalama bence. Kaç yıldır bu işin içindesin neler gördün neler yaptın bilmiyorum ama eminim sen de benimkileri bilmiyorsundur. sana uzun uzun anlatmak isterdim ama malum anlattıklarım senin anlayabileceğinin ötesine geçmeyecektir...bak bu şaka değil .
Konuyu açan arkadaşım gayet mantıklı ilerliyorsun , riski en aza indirip ek gelirinle seni üzmeyecek rakamlarla uzun vade yatırım yapmayı düşünüyorsun. Hangi coinin batacağını hangi coinin 10000x yapacağını kimse bilemez sonuçta müneccim şekeri yemedik. Dediğin gibi altyapısı sağlam coinlere yönelmen herhangi bir düşüşte zararını minimize edecektir. bol kazançlar dilerim.
Aynen öyle hocam, ben biraz daha o tarz coinlere yönelmek istiyorum şu an, artık hedefim para kaybetmemek. Altyapısı sağlam olarak da aklıma şu an dediğim gibi BTC, ETH, SOL, AVAX, ALGO gibi coinler geliyor, bunlara yatırım yapmak istiyorum o yüzden.
Bu satmadığın süreçte zararda değilsin olayı da dediğim gibi coine göre değişir bence. Ben mesela SOL'a yatırım yaptım ve şu an baya düşük, bunda satmadığım süreçte zararda olmadığımı düşünüyorum ancak Safemoon vb. coinlerde aynı şey geçerli değil
dostum sana bi haberim var boş yapıyorsun kendini avutmayı bırak az biraz yükselince hemen grafikçi triplerine girmeyin burda insanların hayatları söz konusu tavsiyelerinizi kendinize saklayın
doğruluk payı falan yok kardeşim alırken kazanman lazım bu piyasada
dostum sana bi haberim var boş yapıyorsun kendini avutmayı bırak az biraz yükselince hemen grafikçi triplerine girmeyin burda insanların hayatları söz konusu tavsiyelerinizi kendinize saklayın
ben de bunu insan yerine koyup cevap vermişim tamam paşa da sensin grafikçi de sensin paranın içinde yüzen de sensin her bir b.ku bilen sensin aferin sana. alırken kazanmak lazımmış hep yav hasbinallah tövbe tövbe
doğruluk payı falan yok kardeşim alırken kazanman lazım bu piyasada
Tamam da hocam illaki yüksekten aldığın da oluyor, düzgün coinse de sıkıntı yok işte. Herkes dipten alamaz, almak zorunda da değil. Dediğim gibi coinine göre değişir.
ben de bunu insan yerine koyup cevap vermişim tamam paşa da sensin grafikçi de sensin paranın içinde yüzen de sensin her bir b.ku bilen sensin aferin sana. alırken kazanmak lazımmış hep yav hasbinallah tövbe tövbe
kaç yıldır piyasadasın yaşın kaç bilmiyorum bilmekde istemiyorum gerek yok telegram gruplarındaki dolandırıcılar sizi ben bir şey bildiğimi iddaa etmedim grafikçide değilim piyasadan çekileli 1 yıl oldu
kaç yıldır piyasadasın yaşın kaç bilmiyorum bilmekde istemiyorum gerek yok telegram gruplarındaki dolandırıcılar sizi ben bir şey bildiğimi iddaa etmedim grafikçide değilim piyasadan çekileli 1 yıl oldu
kardeş bak sen iyi değilsin bir hava falan almaya çık. beni tanımadığını iddia ediyorsun üstüne telegram gruplarındaki dolandırıclar gibi bir kategoriye sokmaya çalışıyorsun gerçekten bir değişiksin. Bu piyasadan uzak durman isabet olmuş yoksa sen daha çok para kaybedermişsin. Çoluğun çocuğun varsa onların rıskını boşa harcamıyor olman isabet olmuş böyle devam. hadi eyvallah