😮Kripto'da şok! Luna Coin %99 düştü!

Güzel paylaşım, herkes sadece yükselenler üzerinden konuşuyor. Bunun gibi kayıpları da hesaba katmak lazım yatırım yaparken.
"Bunun gibi kayıp" diye bir şey yok bu bildiğin bir coinin yok oluşu. Yakında listeden bile kaldırılabilir.
 
uçuyor 3.36 oldu
Nereye uçuyor ya daha dün 30-25-20 olmak üzere kademeli aldım bugün bi bakıyorum 3$ Olmus neyse 1$ civarından aldım maliyet düşürdüm beklemeye gectim
 
Haksızlığa uğrayan insan böyle konuşur uyarı verdiğin şeyde uyarı verilecek hiç bişey yok
İşimizi bize mi öğretiyorsun?
Ne demek istediğin apaçık ortada. Ayrıca konuyu kirletmekten başka hiç bir amaç sergilemiyor mesajın.
 
İşimizi bize mi öğretiyorsun?
Ne demek istediğin apaçık ortada. Ayrıca konuyu kirletmekten başka hiç bir amaç sergilemiyor mesajın.
Az daha abartsana güzel kardeşim on numara espiri yaptım sende argo biliyorsun bende biliyorum zekice bir espiri yaptım ortada küfür diye de bişey yok merak etme uzatmak gibi bir derdim yok neyse olsun iyi forumlar
 
0.7$ dan tepki geldi ama yine de güvenmemek gerekiyor çünkü hala Luna'nın stable coini $UST 0.50$ civarında. Luna'nın Ceo su $UST yi 1$ a sabitleyene kadar Luna arz edip Luna satmaya devam edicez demisti o yüzden ne zaman 1$ a sabitlenir o zaman Luna'da istikrarlı bi artış bekleriz.

Muhtemelen UST sabitlendigi zaman Luna da yakım olacaktır.


Edit : Terra ekibi süreci çok iyi yönetiyor hem TerraUSD hem de Luna artıyor helal olsun adamlara
 
Luna harbiden hayret ettirdi Luna'dan içeride olan yoktur inşallah
 
Geri
Top