malzeme kalitesi kötü diye biliyorumUzun zamandır kron bisiklet bakıyorum kron alınır mı? merakta ediyorum bilgisi olan varsa öneri ve görüşlerinize açığım
çok kadroyu kıran kişi gördüm oyüzden böyle dedimHocam bir arkadaşımda gördüm 6 yıldır hala kullanıyor bu yüzden birde yakından incelemiştim ama gayet sağlıklıydı ama iyi bakıldı
Hocam ben zorlu şeyler yapmıyorum ulaşım sağlasın hızlı olsun frenleri de iyi tutsun istiyorum arka frenleri iyi tutmayan Bianchi bisikletim var fakat az kalsın 2 kere kaza yapıyodum ardadıklarım bunlar teşekkür ederim yardımcı olduğunuz içinçok kadroyu kıran kişi gördüm oyüzden böyle dedim
markadan ziyade kullanılan ekipmanlarına altus ? toruney doero vs ya da masa kadro markaları önemli
free ride ile 4 yıl uğraşmış biri olarak söylüyorum eğer amacın klasik bisiklet sürmek iste yani teker yapmayacağım merdiven inmeyeceğim diyorsan çok kaliteli bir şey almana gerek yok paran çöp olur hidrolik disk fren olması iyi olabilir sadece onun dışında hafifliğe bak yeterli düzgün sürünce hiçbiri sorun çıkarmaz eğer free ride tarzı süreceğim diyorsan 20 bin tl gibi parayı kafadan çıkarıp düzgün bisiklet alman gerek onlar da daha kolay gelişebilmen için ve dayanıklı olması ve masraflı spor oluyor dediğim gibi eğer merdivendir transferdir droptur böyle şeylerle işin yoksa istediğin markayı al hidrolik fren ve hafif olanı alabilirsinUzun zamandır kron bisiklet bakıyorum kron alınır mı? merakta ediyorum bilgisi olan varsa öneri ve görüşlerinize açığım
Kron güzel fakat parça aıkıntısı yaşayabilirsiniz bu markada ghost markasından bakabilirsiniz. Ben hemen hemen aynı segmentte sayılabilecek kron ve ghost marka bisikletler kullandım. Açıkcası ghost markasının ürün kalitesi daha güzel.Uzun zamandır kron bisiklet bakıyorum kron alınır mı? merakta ediyorum bilgisi olan varsa öneri ve görüşlerinize açığım