Teşekkürler. 270TL'den 220TL'ye düşmüştüölü fiyatına aldıysan iyi durumda çıkma ihtimali de var tabi
Samsung evo serisine bakabilirsin.
Kullanmadan bilemezsin nasıl çıkacağını :/ olasılıklar varTeşekkürler. 270TL'den 220TL'ye düşmüştükronik hatalarına rağmen kullanmalı mıyım sizce?
Ben su630 240GB SSD'yi Amazon günün indirimdinde ölü fiyata aldım fakat araştırmadım forumda gördüğüme göre kronik hatası varmış. Güzel bir 240GB SSD önerir misiniz?
donanimarsivi.com
Veri kaybı yaşayabilirsiniz ayrıca içine sistemi kurduğunda sistem düzenli bir şekilde kilitleniyor(donuyor).Teşekkürler. 270TL'den 220TL'ye düşmüştükronik hatalarına rağmen kullanmalı mıyım sizce?
düzenli olarak derken mesela kaç dakikada bir?Rehber - Sorunlu SSD'ler ve Sorunları
Sizlere sorunlu SSD'ler ve sorunlarını hakkında bilgi vereceğim. Bu SSD'leri kullanılmasını kesinlikle önermiyorum. Bu sorunların çözümü var mı? Bazı sorunlar yazılımsal olabiliyor. Markalar firmware güncellemesi ile çözebiliyorlar. Bazı sorunlar ise donanımsal olabiliyor bu yüzden çözümü...donanimarsivi.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Veri kaybı yaşayabilirsiniz ayrıca içine sistemi kurduğunda sistem düzenli bir şekilde kilitleniyor(donuyor).
Space Engineers oynarken 5dk da bir oluyordu.düzenli olarak derken mesela kaç dakikada bir?