bence ssd lazım windows için.Dostlar sağımız solumuz kronik sorunlu SSD olmuş bu durumda yeni çıkacak sistemde HDD alsam nasıl olur sonradan SSD ekleme imkanım olursa eklerim.
Çok yavaş açılan windows ve oyunlar düşük okuma yazma hızlı bir sistem gibi olurDostlar sağımız solumuz kronik sorunlu SSD olmuş bu durumda yeni çıkacak sistemde HDD alsam nasıl olur sonradan SSD ekleme imkanım olursa eklerim.
Ben takacağını füşünüyorum sanırım itopyadan toplayacak ve orada adata su 630u her sisteme itekliyorlar.Her SSD kronik sorunlu degil Abdullah abi de buna gore hareket edecektir kronik sorunlu SSD takacagini dusunmuyorum
İtopya'da olursa Adata kullanılır kesin.Ben takacağını füşünüyorum sanırım itopyadan toplayacak ve orada adata su 630u her sisteme itekliyorlar.
%100 disk sorunu yaşayabilirsiniz. Yazılımsal çözümü yoktur.Dostlar sağımız solumuz kronik sorunlu SSD olmuş bu durumda yeni çıkacak sistemde HDD alsam nasıl olur sonradan SSD ekleme imkanım olursa eklerim.
donanimarsivi.com
El Capiton faciası gibi mi?Her SSD kronik sorunlu degil Abdullah abi de buna gore hareket edecektir kronik sorunlu SSD takacagini dusunmuyorum