arda55
80+ Silver
Dahası
uşlaptpopunoo kşlavyesine .çay döktüm tuşlşlar yanşlışl basıypo göründüğü gibi ne yapmaşlıyımo
klavye bir gece boyunca ters dursun, ertesi gün tuşları sök sil iyice kurula sonra bir kaç saat pirince yatır sorun kalmayacaktır, en dandik klavyemde bile bu yöntem çalışmıştı tuşların içinide kurulauşlaptpopunoo kşlavyesine .çay döktüm tuşlşlar yanşlışl basıypo göründüğü gibi ne yapmaşlıyımo
.çay ge.çen gün döküşldüklavye bir gece boyunca ters dursun, ertesi gün tuşları sök sil iyice kurula sonra bir kaç saat pirince yatır sorun kalmayacaktır, en dandik klavyemde bile bu yöntem çalışmıştı
iyice kuruladın mı?.çay ge.çen gün döküşldü
laptopa mı döktün ben normal klavye sandım, laptopsa şöyle yap arka tabakayı aç zaten direk klavye kısmı gelecektir orayı kurut iyice sonra yine sil tuşlarıda sil sorun çözülür
bir gece ters bekletirsen daha iyi sonuc alırsın sabah geldiğinde masaya damlayan çay damlacıklarını görüceksindir o zaman oldu demektirdeneyecegşiöm
Laptopu kullanma kapat klavyesini sök içini aç temizle güzelce.uşlaptpopunoo kşlavyesine .çay döktüm tuşlşlar yanşlışl basıypo göründüğü gibi ne yapmaşlıyımo