🔥İndirim KTC 27″ H27E6 300Hz 11.339 TL (YAPIKREDİ KARTINA 6AY PEŞİN TAKSİT)

LieblinQ

80+
Reaksiyon skoru
19

DİKKAT 300 TL DE KUPON VAR 6 AY PEŞİN FİYATINA GÜZEL BİR FIRSAT !!!!

1763575505140.webp

DİKKAT 300 TL DE KUPON VAR 6 AY PEŞİN FİYATINA GÜZEL BİR FIRSAT !!!!

Alıntıyı görüntüle
Aklımı çelmeyin işte almayacagım yaaa 🤣🤣

Bu monitorden gecemeye gerek varmı 5800e almistım.

Aklımı çelmeyin işte almayacagım yaaa 🤣🤣

Bu monitorden gecemeye gerek varmı 5800e almistım.
Attığınız monitör güzel fakat.Benim attığım monitörün yanına yaklaşamaz.+ larını saymakla bitmez.Eğerki bütçeniz var ise KTC monitörü almanızı tavsiye ederim.

Paylaşan arkadaşa teşekkürler
Ziraat bankkart kredi kartı ile kombo yaptım 500 TL bankart puan geldi + Turktelekom idefix kodu 400 TL kupon

11.239 5 taksit oldu sonuç olarak 10.739 5 taksit

Attığınız monitör güzel fakat.Benim attığım monitörün yanına yaklaşamaz.+ larını saymakla bitmez.Eğerki bütçeniz var ise KTC monitörü almanızı tavsiye ederim.
Yuzde 40 50 ye yakin bir fiyat indirimiyle almistim monitoru . Suanki degisiklik hedefim 16/20k butceli veya butcelik ozelliklere sahip 2k montioru 10/12k ya almak olacak. 4k veya oled tarzı monitor butcemi aşar suanlik . 6 taksit yapikredide bana uyuyor simdi.

Paylaşan arkadaşa teşekkürler
Ziraat bankkart kredi kartı ile kombo yaptım 500 TL bankart puan geldi + Turktelekom idefix kodu 400 TL kupon

11.239 5 taksit oldu sonuç olarak 10.739 5 taksit
Süper bende almak istiyorum biri beni gaza getirebilirmi :)

Valla monitör arıyordum sabah akşam bunun muhabbeti dönüyor aldık bakalım nasıl test edecem onu bilmiyorum piksel falan filan ya da neyi test edecem
https://www.pikseltesti.com/ bu siteden tüm renkleri ölü piksel testi yapman lazım
https://darkblackscreen.com/backlight-bleed-test Bu sitedende Siyah ekranda köşelerde rahatsız edici çok parlama varmı onu test etmen gerekiyor.Bu arada bende alıyorum hiç olmadı beğenmezsem iade var iade ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,443
Üyeler
186,066
Son üye
cengizyildirim
Geri