🔥İndirim KTC 27″ H27E6 300Hz 11.339 TL (YAPIKREDİ KARTINA 6AY PEŞİN TAKSİT)

LieblinQ

80+
Reaksiyon skoru
3

DİKKAT 300 TL DE KUPON VAR 6 AY PEŞİN FİYATINA GÜZEL BİR FIRSAT !!!!

1763575505140.webp

DİKKAT 300 TL DE KUPON VAR 6 AY PEŞİN FİYATINA GÜZEL BİR FIRSAT !!!!

Alıntıyı görüntüle
Aklımı çelmeyin işte almayacagım yaaa 🤣🤣

Bu monitorden gecemeye gerek varmı 5800e almistım.

Aklımı çelmeyin işte almayacagım yaaa 🤣🤣

Bu monitorden gecemeye gerek varmı 5800e almistım.
Attığınız monitör güzel fakat.Benim attığım monitörün yanına yaklaşamaz.+ larını saymakla bitmez.Eğerki bütçeniz var ise KTC monitörü almanızı tavsiye ederim.

Paylaşan arkadaşa teşekkürler
Ziraat bankkart kredi kartı ile kombo yaptım 500 TL bankart puan geldi + Turktelekom idefix kodu 400 TL kupon

11.239 5 taksit oldu sonuç olarak 10.739 5 taksit

Attığınız monitör güzel fakat.Benim attığım monitörün yanına yaklaşamaz.+ larını saymakla bitmez.Eğerki bütçeniz var ise KTC monitörü almanızı tavsiye ederim.
Yuzde 40 50 ye yakin bir fiyat indirimiyle almistim monitoru . Suanki degisiklik hedefim 16/20k butceli veya butcelik ozelliklere sahip 2k montioru 10/12k ya almak olacak. 4k veya oled tarzı monitor butcemi aşar suanlik . 6 taksit yapikredide bana uyuyor simdi.

Paylaşan arkadaşa teşekkürler
Ziraat bankkart kredi kartı ile kombo yaptım 500 TL bankart puan geldi + Turktelekom idefix kodu 400 TL kupon

11.239 5 taksit oldu sonuç olarak 10.739 5 taksit
Süper bende almak istiyorum biri beni gaza getirebilirmi :)

Valla monitör arıyordum sabah akşam bunun muhabbeti dönüyor aldık bakalım nasıl test edecem onu bilmiyorum piksel falan filan ya da neyi test edecem
https://www.pikseltesti.com/ bu siteden tüm renkleri ölü piksel testi yapman lazım
https://darkblackscreen.com/backlight-bleed-test Bu sitedende Siyah ekranda köşelerde rahatsız edici çok parlama varmı onu test etmen gerekiyor.Bu arada bende alıyorum hiç olmadı beğenmezsem iade var iade ederim.

Geri