🔥İndirim KTC 27″ H27E6 300Hz (320 OD) 1Ms 2K Fast IPS Pivot 10.999TL

@Tayfunns redditte ekran siyahlaşması gibi sorunlar okudum monitörü 240 hzye çekince sorun çözülüyormuş sanırım. Bu konuyla ilgili bilginiz var mı? 300 hz OD ile 320hz kullanılan panele fazla mı geliyor acaba?
Ben de gördüm artık şans, valla ona bakılırsa tandem oled olanı alıp dikey çizgi çıkanlar varmış.

yeni nesil samsung va panelleripsden daha iyi. Işık sızması yüzünden asla birdaha ips kullanamıuyorum :)

Panel ile alakalı bir problemdir belki. Csot panellerde de yüksek yenileme hızlarında scanline problemi olabiliyor. Bunda kullanılan BOE ama panelin kronikliği var mı belirsiz. Detaylı arastırmak lazım bu konuyu.

İkinci bir ihtimal de ilk part veya belirli part ürünlerde sorun olabilir
Peki Q27G4ZR güvenli liman olarak alınabilir mi ikisi de aynı fiyatta. Veya bu fiyatlar da sorunsuz denilebilecek öneriniz var mıdır?

Işık sızması değil o IPS glow. Köşede olanlar glow, kenarda olanlar sızma. Yanlıs bilgi vermeyin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Panel ile alakalı bir problemdir belki. Csot panellerde de yüksek yenileme hızlarında scanline problemi olabiliyor. Bunda kullanılan BOE ama panelin kronikliği var mı belirsiz. Detaylı arastırmak lazım bu konuyu.

İkinci bir ihtimal de ilk part veya belirli part ürünlerde sorun olabilir
Sağ üstteki kısımın tamamının ışık sizmasi olduğunu söylemiyorum, sağ üstteki ips glow olan kısmın kenarında hafif bir mavilik var orada küçük bir ışık sizmasi var ama çok önemsiz. Mavilige dönen ips glow gördüyseniz atın biz de okuyalım. Her şeyi en iyi siz biliyorsunuz bay profesör.

Ben de gördüm artık şans, valla ona bakılırsa tandem oled olanı alıp dikey çizgi çıkanlar varmış.
Evet gönül ister sorun olmasın alıp kullanalım ama bir şeyler çıkıyor mutlaka 240 hz de tamamen sorunsuz çalışacağını bilsem yine alacağım:D

Sağ üstteki kısımın tamamının ışık sizmasi olduğunu söylemiyorum, sağ üstteki ips glow olan kısmın kenarında hafif bir mavilik var orada küçük bir ışık sizmasi var ama çok önemsiz. Mavilige dönen ips glow gördüyseniz atın biz de okuyalım. Her şeyi en iyi siz biliyorsunuz bay profesör.
Arkadaşım zaten IPS glow beyaz, sarı ve mavi olur. Bilmeden bir de ahkam kesmeniz yok mu cok komik oluyorsunuz.
3683.webp
3681.webp
3679.webp

Forumlar da yapılan rehberler de var bakmak isterseniz.
3685.webp

3687.webp

Peki Q27G4ZR güvenli liman olarak alınabilir mi ikisi de aynı fiyatta. Veya bu fiyatlar da sorunsuz denilebilecek öneriniz var mıdır?
Sorunsuz kısmı şans işi hocam, üretim hatasına denk gelme ihtimaliniz hep var. Ama en az şikayet olanı istiyorum derseniz Q27g4zr alınabilir. Ama downgrade yaşamış olursunuz.

Son düzenleme:
Arkadaşlar çok kafa yormayın kafayı yersiniz, günün sonunda bu ürünlerin garantisi var.

@Tayfunns redditte ekran siyahlaşması gibi sorunlar okudum monitörü 240 hzye çekince sorun çözülüyormuş sanırım. Bu konuyla ilgili bilginiz var mı? 300 hz OD ile 320hz kullanılan panele fazla mı geliyor acaba?
Bu sorunu viewsonic monitörde yaşadım önce daha dusuk HZ cekersin. Bir süre sonra onda da yapmaya başlar sonra daha düşük HZ cekersin onda da bir süre sonra baslar ve 60 hz bir monitör olarak elinde kalir :) COF'larin bagli olduğu karttaki bir direnç benzeri bir şeyi iptal ederek çöziüyordu bu sorunu farklı monitörlerde bazi reddit kullanıcıları.

Arkadaşım zaten IPS glow beyaz, sarı ve mavi olur. Bilmeden bir de ahkam kesmeniz yok mu cok komik oluyorsunuz.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Forumlar da yapılan rehberler de var bakmak isterseniz.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Sorunsuz kısmı şans işi hocam, üretim hatasına denk gelme ihtimaliniz hep var. Ama en az şikayet olanı istiyorum derseniz Q27g4zr alınabilir. Ama downgrade yaşamış olursunuz.
çok haklısınız

Gülme ifadesi atıp verdiğiniz cevaptan anlaşılıyor ki sizde erdemlik yok.

Ya düzgünce fikrinizi belirtin ya da kışkırtmayın insanları. Bilmeyebilirsin eyvallah da şu yaptığın çocukça hareketlere gerek yok.
dostum, seninle tartışmak istemiyorum çünkü üstten konuşuyorsun, sadece kenarda ince bir bölge parlıyor, mavi sızıntı gibi. ips glow beton gibi aynı noktada duruyor ve açıya göre değişiyor, içeri doğru değişken sızıntı olduğu için ışık sızması olabileceğini söyledim hala da arkasındayım, farklı açılardan fotoğraf veya video çekip paylaşırsa ne olduğu anlaşılabilir, dediğiniz doğruysa da bilgi için teşekkür eder geçeriz ancak daha ilk mesajınızda "bilmiyorsanız konuşmayın kardeşim" yazarsanız düzgün cevap beklemeyin. Forumu size bırakalım siz idare edin, bir tane daha arkadaş vardı sizin gibi ahkam kesen, şutladılar.

Son düzenleme:
dostum, seninle tartışmak istemiyorum çünkü üstten konuşuyorsun, sadece kenarda ince bir bölge parlıyor, mavi sızıntı gibi. ips glow beton gibi aynı noktada duruyor ve açıya göre değişiyor, içeri doğru değişken sızıntı olduğu için ışık sızması olabileceğini söyledim hala da arkasındayım, farklı açılardan fotoğraf veya video çekip paylaşırsa ne olduğu anlaşılabilir, dediğiniz doğruysa da bilgi için teşekkür eder geçeriz ancak daha ilk mesajınızda "bilmiyorsanız konuşmayın kardeşim" yazarsanız düzgün cevap beklemeyin. Forumu size bırakalım siz idare edin, bir tane daha arkadaş vardı sizin gibi ahkam kesen, şutladılar.
Üstten konuşuyorsun dedigin mesaja baktın mı?

3693.webp

Burada ki üstten konusmayı gösterir misiniz?

Gelen cevaba bakalım:
3691.webp

Bende tekrar aynı şeyi yazdığınız için şu cevabı veriyorum:
3695.webp

Siz üst üste 2 defa yanlış bilgi verdiğiniz için bende yanlış bilgi vermeyin diyorum.

Siz de kibirli bir şekilde gülme Emojisi atıp en iyisini siz biliyorsunuz profesör diyerek üstten tavırlar sergiliyorsunuz.
3697.webp

Ve şimdi de tekrardan buna devam ediyorsunuz.

Kameraya bakarak IPS glow oldugu belli olan şeye ışık sızması diyorsunuz.

Işık sızması örnegini attım size.

Bunu da acıklarken üslubunuz yine aynı şekilde. Yok forumu size bırakalım yok şutladılar. Güldürme beni daha fazla.

3699.webp

Bilmiyorsanız konuşmayından önce sen emoji atıp üstüne profesör falan dedigin için tavrımı degistirdim.

Sonra daha da üstten konuşmaya başladın. Ben sana hiç böyle bir tavır sergilemedigim halde sen profesör zart zurt dersen bende senin dilinle karşılık veririm. Bundan normali yok.

Forumu size bırakalım siz idare edin, bir tane daha arkadaş vardı sizin gibi ahkam kesen, şutladılar.
Cehalet böyle bir şey işte. 🙂 Yanlış bilgiden raporladım.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,334
Üyeler
185,254
Son üye
shady48
Geri