parlaklık 40 da şuan, soluk duruyor ayarları yapıp tekrardan atarımPArlaklık kaçta? İnanılmaz iyi duruyor sızması
parlaklık 40 da şuan, soluk duruyor ayarları yapıp tekrardan atarımPArlaklık kaçta? İnanılmaz iyi duruyor sızması
Profesyonel mod>Nativeparlaklık 40 da şuan, soluk duruyor ayarları yapıp tekrardan atarım
Teşekkür ederim şimdi ayarlıyorumProfesyonel mod>Native
Ön ayar> Kullanıcı
Renk sıcaklığı> Kullanıcı (önerim Manuel ayarlamanız yönünde olur ama biraz uğraştırır)
Gamma> 2.2 veya 2.4 ama sizin tercihinize kalmış.
Renk sıcaklığı
Genellikle Doğru Ayar: Varsayılan veya 6500K
Renk sıcaklığı çoğu monitörde iyi ayarlanmamış olur. Elinizde cihaz olmasa bile monitörü daha çok seveceğiniz bir şekilde kalibre etmeye çalışabilirsiniz. Eğer elinizdeki monitör stok ayarlarda kötü geldiyse çok işinize yarayacaktır. Soğuk, sıcak, normal ve kullanıcı olarak genelde 4 farklı ön ayar bulunur. Hedef 6500k'dır. 6000k mavimsi, 7000k ise sarımsı tonlamaya sahip olur. Kullanıcıların ekranım aşırı mavimsi veya sarımsı gözüküyor dediği muhabbet budur. Çözümü de renk sıcaklığını ayarını...
- Tayfunns
- Cevaplar: 47
- Forum: Kullanıcı İncelemeleri ve Rehberleri
Hocam bide Cs2 valorant için Önerdiğiniz ayar var mı Rekabetçi oyunları açısından,Profesyonel mod>Native
Ön ayar> Kullanıcı
Renk sıcaklığı> Kullanıcı (önerim Manuel ayarlamanız yönünde olur ama biraz uğraştırır)
Gamma> 2.2 veya 2.4 ama sizin tercihinize kalmış.
Renk sıcaklığı
Genellikle Doğru Ayar: Varsayılan veya 6500K
Renk sıcaklığı çoğu monitörde iyi ayarlanmamış olur. Elinizde cihaz olmasa bile monitörü daha çok seveceğiniz bir şekilde kalibre etmeye çalışabilirsiniz. Eğer elinizdeki monitör stok ayarlarda kötü geldiyse çok işinize yarayacaktır. Soğuk, sıcak, normal ve kullanıcı olarak genelde 4 farklı ön ayar bulunur. Hedef 6500k'dır. 6000k mavimsi, 7000k ise sarımsı tonlamaya sahip olur. Kullanıcıların ekranım aşırı mavimsi veya sarımsı gözüküyor dediği muhabbet budur. Çözümü de renk sıcaklığını ayarını...
- Tayfunns
- Cevaplar: 47
- Forum: Kullanıcı İncelemeleri ve Rehberleri
N11 üzerinden mi aldınızHiçbir ayar yapmadım sadece 300 hz e alıp siyah ekran ve Ölü piksel testi yaptım. Ölü piksel yok Siyah ekranda da bu şekilde.
(Soldaki Monitörüm MSİ G2412)
evetN11 üzerinden mi aldınız
300 hiç bozmayın 20 fazla olup uçacak değildirTeşekkür ederim şimdi ayarlıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam bide Cs2 valorant için Önerdiğiniz ayar var mı Rekabetçi oyunları açısından,
300 hz de kullanıcam zaten 320 ye alıp riske atmak istemiyorum.
60 FPS en iyi mod> OverDrive kapalıTeşekkür ederim şimdi ayarlıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam bide Cs2 valorant için Önerdiğiniz ayar var mı Rekabetçi oyunları açısından,
300 hz de kullanıcam zaten 320 ye alıp riske atmak istemiyorum.
Bende aldım inşallah seninki gibi gelir
hayırlı olsun hocam çok sevindim adınıza.Hiçbir ayar yapmadım sadece 300 hz e alıp siyah ekran ve Ölü piksel testi yaptım. Ölü piksel yok Siyah ekranda da bu şekilde.
(Soldaki Monitörüm MSİ G2412)
İnşallah sorunsuz gelir kullanırsınız şuanlık problem yok gibi ilerleyen zamanlarda sorun çıkmazsa çok güzel olurBende aldım inşallah seninki gibi gelir
Çok teşekkür ederimhayırlı olsun hocam çok sevindim adınıza.
Japonca bilenler bu incelemeye baksın detaylı yapılmış.
![]()
KTC H27E6 レビュー:3万円台で買えるWQHD(320 Hz)価格破壊ゲーミングモニター | ちもろぐ
Amazonに突如として出現した、わずか3万円台で「WQHD」「320 Hz」「Fast IPS(DCI P3:98%)」ものスペックを備える価格破壊級ゲーミングモニター「KTC H27E6」を即座にポチりました。価格が安すぎていろいろと不安になりますが、本当にスペックどおりの性能を出せているか。測定機材を駆使して徹底的に詳しくレビューします。chimolog.co
Alın size test hocam
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle