🔥İndirim KTC 27″ H27E6 300Hz (320 OD) 1Ms 2K Fast IPS Pivot 10.999TL

hocam değişim istedim ama değişim için model bilgisi istedim şu anlık, benden onay almadan değiştirmezler. 274qpf modeli 11.2023 (hepsiburada-gpnteknoloji). değişimden gelen 274qpx modelinin elime ulaştığı tarih ise 28 mart. niye ki hocam?
şimdi hocam, normalde değişimlerde ürünün garanti süreleri kaldığı yerden devam eder. bu konuyu netleştirdin mi bilmiyorum öncelikle ilk netleştirmen gereken bu. msi da bu durum farklı olabiliyor değişim olunca yeni gelen ürünü tekrar 3 yıl garantili olarak verebiliyorlar ama sen bunu görüştün mü teyitledin mi söz uçar yazı kalır biyerde kanıt olarak görülebilecek şekilde yapmanı tavsiye ederim.
ikinci olarak değişim yapabilecekleri sana gönderecekleri monitör en fazla ne olabilir.

@Tayfunns Hocam G274qpx modelinin değişimi için MAG 274QRFW X32 modelini öneriyorlar. Renk değerleri daha geride gibi ne diyorsun? Sen olsan alır mıydın?

@Donan2easy sıfırdan 3 yıllık garanti başlıyormuş hocam.

Son düzenleme:
@Tayfunns Hocam G274qpx modelinin değişimi için MAG 274QRFW X32 modelini öneriyorlar. Renk değerleri daha geride gibi ne diyorsun? Sen olsan alır mıydın?

@Donan2easy sıfırdan 3 yıllık garanti başlıyormuş hocam.
Renk değerleri Qpx ten kötü değil. Ayrıca hem 320hz hem de QPX ten daha seri bir monitör. Kontrast oranı ve parlaklıkta QPX ten biraz daha geride ama yine de sonuçlar gayet iyi. Bence oldukça iyi bir monitör önermişler. Eski g274qpf monitörünüzden de çok daha iyi zaten bence makul bir model.

Geri