🔥İndirim KTC 27″ H27E6 300Hz (320 OD) 1Ms 2K Fast IPS Pivot 10.999TL

Yok reis rampage 13k ya daha düsük seviye ürünü satacak. Ktc daha iyisini 7k ya satacak. 😆 Bunların mantık bu.
Bence insanların güvenmemesi normal ya. Ben de önyargılı davranıyordum hep sonra Wraith üzerinden 10 tane çinli mouse denedim GPX ve Razer VV3 ile aralarında minimal farklar vardı. Bence casual takılan biri için KTC oldukça yeterli.

• Beğen
Reaksiyonlar: umix
Teşekkürler. Hiç kavga edilecek bir mevzu değil aslında ben Alienware 360 Hz IPS 0.5ms GtG bir monitörden geçtim. Tek eksisine hafif ghosting farkı derim. Zaten alienware tasarımına çok benziyor diye hoşuma gitmişti.
ya niye kavga edesin zaten isteyen istediği ürünü alır :) alana hayırlı olsun denir. ben ktc monitörlerin kötü olduğunu düsünmüyor zaten. ürün altı yorumlarda memnun kalanda çok eleştirende çok, sadece fiyatı eleştiriyorum.

ya niye kavga edesin zaten isteyen istediği ürünü alır :) alana hayırlı olsun denir. ben ktc monitörlerin kötü olduğunu düsünmüyor zaten. ürün altı yorumlarda memnun kalanda çok eleştirende çok, sadece fiyatı eleştiriyorum.
Muadil baz almak için yapı kalitesi, hertz, gecikme ve renkleri baz alırsak. Bilindik markalar 15K ise bunun 10K bandında olması mantıklı olur ama 12K ben de vermem açıkcası. 10800'e aldım ben kupon ve cashbacklerle fakat şunu da ekliyeyim; Aocun çok panel arıza sorunu yaşadışını gördüm ve bizzat şahit oldum o yüzden Oled ile bunun arasında kaldım bütçeden bunu tercih ettim.

• Beğen
Reaksiyonlar: umix
Muadil baz almak için yapı kalitesi, hertz, gecikme ve renkleri baz alırsak. Bilindik markalar 15K ise bunun 10K bandında olması mantıklı olur ama 12K ben de vermem açıkcası. 10800'e aldım ben kupon ve cashbacklerle fakat şunu da ekliyeyim; Aocun çok panel arıza sorunu yaşadışını gördüm ve bizzat şahit oldum o yüzden Oled ile bunun arasında kaldım bütçeden bunu tercih ettim.
para olsa oled alıp arkana bakmayacaksın.

Bence insanların güvenmemesi normal ya. Ben de önyargılı davranıyordum hep sonra Wraith üzerinden 10 tane çinli mouse denedim GPX ve Razer VV3 ile aralarında minimal farklar vardı. Bence casual takılan biri için KTC oldukça yeterli.
KTC nin incelemesini arastırsan bulabiliyorsun dostum. Ne olduğu belli bir marka en azından. Yurt dışında sayısız insan öneriyor.

Kötüleyen arkadaşların önerdiği dragos cart curt gibi markalarda hic bir şey öğrenemezsin. 7k falanmıs ederi öyle diyorlar. Etiket ürün almak isteyenler dragos tercih edebilir. Ktc ürünü üreten markalardan birisi. Fason üretim yaptırmıyor.

Kalitesi hakkında yorum yapabiliyoruz...
3993.webp

Aç izle dostum. Dakika 11:10

Son düzenleme:
Uygunsuz davranış
Neden civiyirsun kardesim senin yaşın kadar monitör kullanmisimdir tayfunu etiketleyerek beni mi dovdureceksin lise cocugu musun
o öyle kardeşim. hiçbir konuda kendi fikri veya bir cevabı yok, okuma kabiliyeti de yok bikaç sayfa önceki yazışmalarda birden fazla kez kanıtladım. sadece birini etiketleyip dolanıyor buralarda. gerdeğe kendi giremeyenler varya hani bu o şahıs işte, kendisi yapamıyo başkasına yaptırıyo o işi

Arkadaşlar bir tanıdığımıza 2k odaklı 9800x3d sistem topluyoruz , sorunsuz problem çıkarmayacak bir monitör arıyoruz konuyu okudum ancak ktc alırsak bir sorun olursa pek beceremeyebilir. sorun çıkartmayan bilindik monitör öneriniz var mı bütçe 15k

o öyle kardeşim. hiçbir konuda kendi fikri veya bir cevabı yok, okuma kabiliyeti de yok bikaç sayfa önceki yazışmalarda birden fazla kez kanıtladım. sadece birini etiketleyip dolanıyor buralarda. gerdeğe kendi giremeyenler varya hani bu o şahıs işte, kendisi yapamıyo başkasına yaptırıyo o işi
en azından bilen birini etiketliyorum iskembeden sallamıyorum dragos linklemiyorum

en azından bilen birini etiketliyorum iskembeden sallamıyorum dragos linklemiyorum
güzel, en azından bilen biri olması iyi daha mutlu eder partneri. sen başkasına yaptır o işi ben kendim yapmayı tercih ediyorum :)

işkembeden sallamıyosan sallayana gidip yaz bunları. ve dragos kim önerdiyse ona

Hayır orda alt kısımda alınır alınmaz diye öneri yapmadım 12345 olan kısım öncelik sıralaması değil, onları ktc ile fiyat karşılaştırması olsun diye koydum.
ordaki öneri yani o bölümün başrolü üstteki yazdığım lenovo. diğerleri uygun fiyatlı figüranlar

ama alt kısıma yani figüranlara illa cevap istiyosan da o monitörleri alınabilecek monitör olarak değil alınmayacak monitör olarak koydum aslında
mesela philips envia önermem kötü bir monitör, asus tuf var orda philipse göre biraz daha iyi daha alınabilir ama onu da önermem fiyat 10800e çıkıyor burda vurgulamak istediğim şu. bu fiyata bu monitörler varken ve önerilmiyorken ktc'yi o fiyata hiç önermem anlatabildim mi
o fiyata öyle bir monitör alıyosan sayın arkadaşım ve bu marka Samsung Lg Asus Msi gibi dev bir firma değilde ktc ise... thomson kadar bile tanınmayan bilinmeyen bir ktc monitör o fiyata 3 yıl garantiyi vericek başarılı bir monitör yapacak ve size sunacak siz de alacaksınız. ama var mı öyle bir durum sayın arkadaşım? bak bakayım alan arkadaşlardan gelen ilk resimlere ve yorumlara bence dediğim gibi leş bir monitör. lütfen resimleri kaldırmayın ve hile hurda yapmayın.

dragosa gelecek olursak. dragos alınır kardeşim neden olmasın şu an 7300tl fiyatı doğru mu. bunu çekerler 700 800tl aşağı. ktc nin nerdeyse yarı fiyatına gelir doğru mu? ktc nin nerdeyse yarı fiyatına bu monitör bal gibi alınır kardeşim. h27e6 modelinin dragos modelinden aşırı derecede bi üstünlüğü yok. o da 2 yıl garanti bu da 2 yıl garanti, birbirine yakın 2 ips monitör arasında farkedebileceğin gözüne çarpacak şeyler sadece ışık sızması ips glow ve ölü piksel. onun haricindeki o dcip3 srgb gamut mamut gibi olayları gram farketmezsin. dragosun ktc kadar bi marka değeri yok tabi bunu bilen arkadaşlar da belirtiyor nasıl bir markadır vs. ama ktc ile ilgili ne kadar şikayet geldiğini de belirtenleri görmek ve araştırmak senin bileceğin iş.
Fıkra gibi hikaye.
4022.webp

Şu konu ya başka yere taşınsın yada kilitlensin bence. 50 sayfa var 40ı boş didişme sadece, kime neyi kanıtlıyorsunuz almak istemeyen sayfayı kapatıp gitsin alan alsın ne uzattınız.

Şu konu ya başka yere taşınsın yada kilitlensin bence. 50 sayfa var 40ı boş didişme sadece, kime neyi kanıtlıyorsunuz almak istemeyen sayfayı kapatıp gitsin alan alsın ne uzattınız.
son 10 sayfa sadece. o da ana hesabından yazmaya korkan cahil bir korkak yüzünden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

adam için tek kriter 2 senelik garanti. 3 olsa ballandıra ballandıra ovecek ktcyi

Evet devam :) 1vs3 atıyorum siz bi 3 kişi daha çağırın bence çünkü mors oldukça olmaya devam ediyosunuz iştahlısınız doymuyosunuz :D yazdıklarımın hepsi yerli yerinde duruyor allahtan.

Sizin yaptığınız gibi nolur dragos alın dragos öneririm al bunu kardeşim satışlardan payyyy :D gibi kimseye bişey yazmamışım dragos al öneririm tavsiye ederim gibi bişey de yazmamışım.

yazdığım şey çok açık gayet de fıkra gibi falan değil 6500tl ye bu ayarda bi monitör bal gibi alınır demişim.
6500tl olsa satışları ne durumda olur değerlendirmesini yapabilirler.
yazmışım dragosun marka değeri yok ama en azından satış sonrası desteği belli monitörlerinde LG panel kullandığı biliniyor
o özellikteki bi dragos 6500tl ye dandik diyosunda o kadar para verip ktc yi alanların durumunu da görüyoruz içler acısı.

dragos ktc den daha iyi bi monitör falan dememişim, burda vurgulanmak istenen şu: o kadar para verip ktc alıyosunda noluyo bi ton başın ağrıyo birsürü örnek var şekil a. dragos alsam başım bu kadar ağrımaz
6500tl

Geri