🔥İndirim KTC 27″ H27E6 300Hz (320 OD) 1Ms 2K Fast IPS Pivot 10.999TL

Ben AW2725DF kullanıyorum ama ileri de 4k tandem oled çıkarsa geçmek istiyorum. Tabii fiyatı makul olursa.
Ben AW2523HF kullandım 9070 XT aldığım için 2K geçtim çünkü 5800x3D aşırı darboğaz yaptı şuan 2K'da aldığım FPS 1080p'den daha fazla hatta. İade edeyim o halde oled alırım.

Oled'de yazıların kötü gözükmemesi için QD-Oled mi almalıyım? Bir de odama ışık vuruyor sabah glossy bakmamalıyım herhalde.
Gen 4 alırsanız metin okuma performansları açısından sorun yaşamazsınız. Işığı kontrol etmek gerekiyor yoksa Glossy modellerin tamamı yansıma yapıyor. Ama mat modellerde de o netlik ve berraklık yok.

True black Glossy gen 3 W-Oled.
Desktop Screenshot 2025.11.28 - 21.59.17.99.webp

Glossy QD-Oled
Desktop Screenshot 2025.11.28 - 22.00.23.59.webp

Bu arada KTC düşünenlere söylemek istiyorum simsiyah ekranlarla işiniz yoksa ve FPS oyuncusu iseniz kesinlikle alabilirsiniz yani bende hikayeli oyun indirince hoşuma gitmedi yoksa bir sorunu yoktu.

Galiba asusun tandem oledini bekleyeceğim. İps nasip olmadı. Fiyatı uygun olur umarım.

LG UltraGear 27GR83Q-B (IPS – 240Hz)

KTC H27E6 (IPS – 300Hz)

Samsung Odyssey G65B (VA – 240Hz)

3'ünden hangisini öneriyorsunuz arkadaşlar. Rekabetçi oyun oynarım. FİFA oynarım. Film,dizi izlerim. Hikayeli oyunda oynarım. Vakit ayırıp cevap verirseniz sevinirim.

LG UltraGear 27GR83Q-B (IPS – 240Hz)

KTC H27E6 (IPS – 300Hz)

Samsung Odyssey G65B (VA – 240Hz)

3'ünden hangisini öneriyorsunuz arkadaşlar. Rekabetçi oyun oynarım. FİFA oynarım. Film,dizi izlerim. Hikayeli oyunda oynarım. Vakit ayırıp cevap verirseniz sevinirim.
Siyahlara önem veriyorsan G65B, daha yüksek renk canlılığı istiyorsan H27E6.

H27E6 hocam zaten bunu sipariş vericektim ama konuda o kadar alıp olumsuz yorum yapan olmuş ki şaşırdım, bilemedim.

H27E6 hocam zaten bunu sipariş vericektim ama konuda o kadar alıp olumsuz yorum yapan olmuş ki şaşırdım, bilemedim.
Hocam olumsuz yorum yapanların çoğu ilk defa IPS kullananlar. Telefon ve monitördeki IPS bir değil. Telefondaki Amoled ve IPS arasında doğru düzgün fark göremiyorum ben. Eyvallah siyah ekran açarsan bariz fark var da normal kullanımda pek anlaşılmıyor. Monitör de böyle değil büyük ekran olduğu için parıltı rahatça belli oluyor. Örnek bir sürü video ve resim paylaştım H27E6 dan pek bir farkı yok Mini Led, Oled veya VA olmadıkça siyah namına hiç bir şey göremezsiniz IPS de. 2 sebebi var birincisi IPS glow, ikincisi berbat kontrast.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Biri 10k digeri 25k . Fark 2.5 kat . Baslangici 25k birde iyisi 40k ı buluyor
Yapacak bir şey yok hocam ne kadar ekmek o kadar köfte. 25k ve 40k oled arasında çözünürlük ve kaplama haricinde kayda değer fark yok bilginiz olsun.

Şu monitörün üstüne alacağınız herhangi bir 2k QD-Oled daha iyi gözükmeyecektir.

Örnek olarak bunu verebilirim.

Aradaki kayda değer tek fark yenileme hızı. İkiside Gen 3 QD-oled. Tasarım, KVM, DP sürümü, kalibrasyon, soğutma çözümü gibi şeyleri baz almıyorum çünkü her markanın kendi çözümleri var bu konuda.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,306
Üyeler
185,703
Son üye
Ressime32
Geri