Başlıktada belirttiğim gibi bu model monitörü dün vatan üzerinden aldım ışık sızması veya herhangi bir şekilde ölü pixel ile karşılaşmadım gayet görüntüsüde hoşuma gitti lakin bugün sessiz şekilde kullanırken bariz gelen bir cil whine sorunu mevcut olduğunu fark ettim ve gün içerisinde vatandan aynı monitörün tekrar değişimin yaptım fakat eve gelip kurduğumda aynı şekilde bu modeldede bariz bir coilwhine mevcut ekran kapanınca kesiliyor açılınca tekrar başlıyor ne yapmam gerekiyor sizce ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
mümkün değil fark etmemiştir veya her renkte görünmez ölü pikseller bazen
Başlıktada belirttiğim gibi bu model monitörü dün vatan üzerinden aldım ışık sızması veya herhangi bir şekilde ölü pixel ile karşılaşmadım gayet görüntüsüde hoşuma gitti lakin bugün sessiz şekilde kullanırken bariz gelen bir cil whine sorunu mevcut olduğunu fark ettim ve gün içerisinde vatandan aynı monitörün tekrar değişimin yaptım fakat eve gelip kurduğumda aynı şekilde bu modeldede bariz bir coilwhine mevcut ekran kapanınca kesiliyor açılınca tekrar başlıyor ne yapmam gerekiyor sizce ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
mümkün değil fark etmemiştir veya her renkte görünmez ölü pikseller bazen
Ben amazondan 9400e aldım ASUS VG27AQ5A 2560x1440 210Hz - 500de bonus veriyor sık sık 9500 civarı iniyor fiyatı, ölü piksel coilwhine falan yok sağ alt çaprazda ips glow var yumruk kadar ama göze çok batmıyor ips ekranların çoğunda var.Telefon kamerası ile çeksem 4 köşesinde gösteriyor o glowu ama kendi gözlerimle gözükmüyor sadece sağ alt.Değişim kolaylığı yüzünden amazon seçtim aslında çok ölü piksel çıkan bir model tek atışta buldum ölü piksel olmayanı ^^ - Görüntü kalitesi baya iyi renk gamutu parlaklığı ama 101 sürümü ile geliyor sitesinde son sürümü 105 firmware ama update edemiyorum onun için özel usb kablo gerekmiş..Bu biraz saçma kutusundan o kablo çıkmayacaksa en son sürüm göndersenize yada direk internet üzerinden neden update olamıyor nasıl bir teknoloji pek bilemiyorum