naked bakıyorum daha çokeğer zenginsen alınır en kaliteli naked 125cc motor
racing istersen suzuki gsx r 125 veya aprilia rs125 bakabilirsin
birde ehliyet yaşım geldiğimde değiştirip mt25 felan düşünüyorumeğer zenginsen alınır en kaliteli naked 125cc motor
racing istersen suzuki gsx r 125 veya aprilia rs125 bakabilirsin
hocam ehliyet yaşın geldi mi mt25'i falan boş ver ktm duke 390 ile keyfine bakarsın.naked bakıyorum daha çok
Mesaj otomatik birleştirildi:
birde ehliyet yaşım geldiğimde değiştirip mt25 felan düşünüyorum
ilk motorun olacağı için duke serisinde 125'lik pek önermiyorum duke serisinde keyif 250 ve hatta 390 üstünde başlıyor. parçaları kısmen ucuz servisi bol bir motorla başlamanı öneririm acemiliği attıktan sonra satıp istediğine geçersin ama bu ilk acemilik döneminde düşme kalkma yan yatırma olası. ktm bu konuda seni üzer.A1 ehliyetle kullanabileceğim motor bakıyorum bütçede sorun yok 200-250k baktığımda bu gözüme hoş geldi arada 200-300km vs yolda yapılacak
hocam o da iyidir guzeldir cok saglamdir ama para varsa gerek yok yani onu almaya ktm duke 125 varkenCBR125 e baktın mı?
sonuçta geçici olucak 250 de en iyisini alsa daha doğru olur.hocam o da iyidir guzeldir cok saglamdir ama para varsa gerek yok yani onu almaya ktm duke 125 varken
haklisin hocam girayhan hocanin da yorumunun uzerine boyle dusunmeye basladim.sonuçta geçici olucak 250 de en iyisini alsa daha doğru olur.