Neler Yeni

KUBA vs RKS Hangisi?

Hocam tipini sevmedim genelde iki kişi binilcek. Hava soğutmalı çok mu kötü?
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-motolux-motolux-mw46-1114981843/detay
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bu model nasıl

Son düzenleme:
Hocam bende pride 125 almak istiyorum deneyimleriniz nasıl acaba artı eksi olarak gördüğünüz yaşadığınız bir durum oldu mu. Teşekkürler.
Hocam motor güzel tek kötü yanı benim için 1.73 boy 90 a yakın kilodayım benzer bı arkadaşla bindiğimiz de sıkışıyoruz biraz o kadar.

Pride mı yoksa brilliant mı?
İkiside 125cc.

Pride karbüratör brilliant enjeksiyonlu.
daha onceden kuba space sahıbıydım rks newlıght kullanıyorum suan ; kuba amortısor ısını cozemedı ve parcaları cabuk dagılmıstı rks ıcın ıse aynısını soyleyemem amortısorlerı cıft olan bır model tercıh edın freccıa , newlıght pro , easy pro 50 ıdealdır kuba ya bulasma derım .

aman aman motoluxe aroraya bulasma

daha onceden kuba space sahıbıydım rks newlıght kullanıyorum suan ; kuba amortısor ısını cozemedı ve parcaları cabuk dagılmıstı rks ıcın ıse aynısını soyleyemem amortısorlerı cıft olan bır model tercıh edın freccıa , newlıght pro , easy pro 50 ıdealdır kuba ya bulasma derım .

aman aman motoluxe aroraya bulasma
arkadasımda vardı 125 lık sıkıntı yaşadı grank gıttı aracın altında kaldı şase falan kırldı yanı blok sağlam degıl asla!

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,348
Üyeler
173,175
Son üye
f0rest13
Geri