Neler Yeni

KUBA vs RKS Hangisi?

Hocam tipini sevmedim genelde iki kişi binilcek. Hava soğutmalı çok mu kötü?
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-motolux-motolux-mw46-1114981843/detay
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bu model nasıl

Son düzenleme:
Hocam bende pride 125 almak istiyorum deneyimleriniz nasıl acaba artı eksi olarak gördüğünüz yaşadığınız bir durum oldu mu. Teşekkürler.
Hocam motor güzel tek kötü yanı benim için 1.73 boy 90 a yakın kilodayım benzer bı arkadaşla bindiğimiz de sıkışıyoruz biraz o kadar.

Pride mı yoksa brilliant mı?
İkiside 125cc.

Pride karbüratör brilliant enjeksiyonlu.
daha onceden kuba space sahıbıydım rks newlıght kullanıyorum suan ; kuba amortısor ısını cozemedı ve parcaları cabuk dagılmıstı rks ıcın ıse aynısını soyleyemem amortısorlerı cıft olan bır model tercıh edın freccıa , newlıght pro , easy pro 50 ıdealdır kuba ya bulasma derım .

aman aman motoluxe aroraya bulasma

daha onceden kuba space sahıbıydım rks newlıght kullanıyorum suan ; kuba amortısor ısını cozemedı ve parcaları cabuk dagılmıstı rks ıcın ıse aynısını soyleyemem amortısorlerı cıft olan bır model tercıh edın freccıa , newlıght pro , easy pro 50 ıdealdır kuba ya bulasma derım .

aman aman motoluxe aroraya bulasma
arkadasımda vardı 125 lık sıkıntı yaşadı grank gıttı aracın altında kaldı şase falan kırldı yanı blok sağlam degıl asla!

Geri