Peki bu dediğim enjeksiyon karbüratör benim için ne etkisi olur?dostum 2side hava soğutmalı.
Pridenın avantajları:Yakıt tankı,daha yüksek hp,daha fazla ağırlık taşıyor,daha çok tork,daha hafif,daha kolay bakımı var
yakıt tasarufu soğukta daha iyi çalışma faydası bu enjeksiyonunPeki bu dediğim enjeksiyon karbüratör benim için ne etkisi olur?
Bence bulabiliyorsan su soğutmalı almanı tavsiye ederim dostumHı başka bı anlamı yok yani. Soğukta pek kullanmicam zaten pride mantikliymis.
Dostum alacağın scooter yada cup motorların hava soğutma olduğu için motor çok hava almaz bu yüzden sürekli tapa gaz yüksek devirli gidersen motor çok ısınır.Su soğutmalı ne?
Hocam taksitli olarak hangi modeller var 60k'ya kadar? Alicam yoksa bugün.Dostum alacağın scooter yada cup motorların hava soğutma olduğu için motor çok hava almaz bu yüzden sürekli tapa gaz yüksek devirli gidersen motor çok ısınır.
Ama su soğutma olduğu için motor daha az ısınır ve uzun yol şehir içi gibi yerlerde daha rahat edersin daha performanslı olur
Dostum hiç motor tecrüben var mı ehliyetin var mı biraz açarsan sana en uygun motoru bulurumHocam taksitli olarak hangi modeller var 60k'ya kadar? Alicam yoksa bugün.
Bide dostum hangi ildesin ona görde bakayımHocam taksitli olarak hangi modeller var 60k'ya kadar? Alicam yoksa bugün.
Bide dostum hangi ildesin ona görde bakayımHocam taksitli olarak hangi modeller var 60k'ya kadar? Alicam yoksa bugün.
Hocam ehliyetim var bütün hepsi var eskiden aldığım için kuryelik yapmıştım önceden tabii bayağıdır 2 senedir falan kullanmıyorum 3 sene de olabilir motorla alakalı pek bir şey bilgim yok İstanbul.Dostum hiç motor tecrüben var mı ehliyetin var mı biraz açarsan sana en uygun motoru bulurum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bide dostum hangi ildesin ona görde bakayım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bide dostum hangi ildesin ona görde bakayım
Mondiel 125 prostreeti önerebilirimHocam ehliyetim var bütün hepsi var eskiden aldığım için kuryelik yapmıştım önceden tabii bayağıdır 2 senedir falan kullanmıyorum 3 sene de olabilir motorla alakalı pek bir şey bilgim yok İstanbul.