Küçük çocukların bilgisayarınızla oynaması

Bilgisyar orta üst segment mi?
Bilgisyarda ne kadar özel dosya var?
Çocuk kim, kimin ve bilgisyarda ne yapacak?
Bu sorular durumu değiştirir benin için, ama en başta fazla sınır çizdiğim için genelde bilgisyarın olduğunu odaya 18 yaşından küçükler giremez diye yasa koymuştum şakayla karışık. Çocuklar 15 17sine girdi hala o odaya girmezlerdi. Güzel günlerdi...
Bilgisyar orta üst segmentse bu oyuncak değil de

Bilgisyar orta üst segment mi?
Bilgisyarda ne kadar özel dosya var?
Çocuk kim, kimin ve bilgisyarda ne yapacak?
Bu sorular durumu değiştirir benin için, ama en başta fazla sınır çizdiğim için genelde bilgisyarın olduğunu odaya 18 yaşından küçükler giremez diye yasa koymuştum şakayla karışık. Çocuklar 15 17sine girdi hala o odaya girmezlerdi. Güzel günlerdi...
Bilgisyar orta üst segmentse bu oyuncak değil de
Kanka küçük kuzenlerim var kuzenimin çocukları hem zapdetmesi zor hem bozarlar diye düşünüyorum o yüzden bilgisayar rx 6600 ryzen 5500 ilk bilgisayarım ve para biriktirerek aldığım için biraz hassasım sanırım, yanlış anlaşılmakta istemiyorum cimrilikten falan değil

Kanka küçük kuzenlerim var kuzenimin çocukları hem zapdetmesi zor hem bozarlar diye düşünüyorum o yüzden bilgisayar rx 6600 ryzen 5500 ilk bilgisayarım ve para biriktirerek aldığım için biraz hassasım sanırım, yanlış anlaşılmakta istemiyorum cimrilikten falan değil
Yok canım niye yanlış anlaşılasın ilk bilgisyarınmış bu özel bir bağ bile sayılabilir. sana ait bir eşya sonuçta isterse 50 kuruş olsun. korumacı davranmak en doğal hakkın, gamerin silahları yavrulari gibi olmalı. Şakasi bir yana odaya alma kilitle

Arkadaşlar küçük çocukların bilgisayarınızla oynamasına izin verir misiniz vermezseniz hangi bahaneyi kullanıyorsunuz
Benim bilgisayarımla herhangi birinin oynamaması için bir bahaneye ihtiyacım olduğunu sanmıyorum. Sadece istemediğini söylemen yeterli olması gerekiyor.

hem bozarlar diye düşünüyorum
Bozamazlar. En fazla klavye mouse bozulur, o da senin işine gelir daha iyisini aldırırsın.

Yok canım niye yanlış anlaşılasın ilk bilgisyarınmış bu özel bir bağ bile sayılabilir. sana ait bir eşya sonuçta isterse 50 kuruş olsun. korumacı davranmak en doğal hakkın, gamerin silahları yavrulari gibi olmalı. Şakasi bir yana odaya alma kilitle
Valla kanka haklısın böyle şeylerde çekinmeden demek gerekiyor ama bu seferde hele yakın akraban ise ne değerli şeyi varmış vs kafasına giriyor, ilginç ilginç cümleler kurmaya başlıyorlar tavırları değişiyor. Ne kadar çocuklarını sen dedikten sonra uyarsalarda tavırları değişiyor. Gerçi izin verilse bile çocuğu karşı tarafın kırmamak için izin verdiğini anlayıp pc karşısına geçirmemek gerekiyor ama nerdee. Bende söküyorum klavyeyi eski bi klavye takıyorum açıyorum oyunu yiyin oğlum diyorum pc yi mflflflflf.

Çek fişini elletme. Bilgisayar günümüzde telefon gibi şahsi bir araçtır. İçinde özel şeyler olsun olmasın.

Arkadaşlar küçük çocukların bilgisayarınızla oynamasına izin verir misiniz vermezseniz hangi bahaneyi kullanıyorsunuz
Hocam valla valo açıp veriyorum bilgisayarı hiç bir şey olmuyor çocuğa göre değişir bir kere bir tane oeye vermiştim çocuk kulaklığı kırdı ama kardeşime kuzenüme uzun süredir veririm oyun açıp 5 6 saat bakarlar hala soeun yaşamadım

Ben yabancıya değil de benim çocuklara veriyorum 2 kız çocuğum var biri 4 biri 2 yaşında 4 yaşında olan baba büyük araba aç diyor ets 2 yi açıyorum küçüğü sadece klavyeye basmakla yetiniyor kasanın Rgb kumandasıyla oynamayı daha çok seviyor ama yabancıya vermem çok şükür o yaşta yeğenim de yok kafam rahat şimdilik 😅

Sağol kanka bence de jdkskskwklwsl
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim bilgisayarımla herhangi birinin oynamaması için bir bahaneye ihtiyacım olduğunu sanmıyorum. Sadece istemediğini söylemen yeterli olması gerekiyor.

Bozamazlar. En fazla klavye mouse bozulur, o da senin işine gelir daha iyisini aldırırsın.
Haklısın aslında en net tavır bu olmalı

valla benim yeğenlerim var ben yokken odaya giremezsiniz dedim :D denemek isteyen buyursun :D

Geri