hasansavage
80+
arkadaşlar benm elim baya bi küçük ve kendime uygun mouse seçmekte zorlanıyorum.bütçem 500-600 tl arası.önerilerinizi bekliyorum
corsair harpoon rgb olabilirarkadaşlar benm elim baya bi küçük ve kendime uygun mouse seçmekte zorlanıyorum.bütçem 500-600 TL arası.önerilerinizi bekliyorum
knk zaten sensei ten almayı düşünüyorum da sence elime büyük gelir mibu üç mouse çok iyi mouselar
Glorious Model O Mat Beyaz Oyuncu Mouse Fiyatı - Taksit Seçenekleri
Glorious Model O Mat Beyaz Oyuncu Mouse en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
knk ram 16 zaten bütçem biraz fazla diye 500-600 dedimsensei ten
ayrıca kişisel algılamayın ama neden bir mouse 500-600 veriyorsunuz onun yerine rampage shıne alıp kalan parayla RAM eklemek daha iyi olmazmı ?
adama karışamayız bütçesi varsa alsınsensei ten
ayrıca kişisel algılamayın ama neden bir mouse 500-600 veriyorsunuz onun yerine rampage shıne alıp kalan parayla RAM eklemek daha iyi olmazmı ?
adama karışamayız bütçesi varsa alsın
knk almışken en iyisini alayım mantığında hareket ediyorum hem uzun ömürlü olur diyehayır merak dediyorum ne bu pahalı ekipman aşkı
isteyen alır uzun dayanıyor cunkuhayır merak dediyorum ne bu pahalı ekipman aşkı
knk zowie ec2-a ve sensei ten arasında kaldım sence hangisi daha iyiisteyen alır uzun dayanıyor cunku
sensei daha iyi galibaknk zowie ec2-a ve sensei ten arasında kaldım sence hangisi daha iyi