hasansavage
80+
- Konu Sahibi Konu Sahibi
knk elim baya bi küçük sence fk2 sıkıntı olur mu
ec daha iyi bence ben de aradaydım cs gocu olarak zowieye karar verdim gelmesini bekliyorum bakalım...knk zowie ec2-a ve sensei ten arasında kaldım sence hangisi daha iyi
ya o değişir mesela pahalı ekipman var bide hakeden ekipmna var ben mesela arctis 1 wireless 650 ye aldım hakediyor onun gibihayır merak dediyorum ne bu pahalı ekipman aşkı
o ney gardaş yarısını bana ver
Rampage shine kullandım 4.ayım ve yanlarındaki yapışkanlarla oynuyorum şu an o yüzden zowie aldım rampage pişmanlık gibi ya mouseta.sensei ten
ayrıca kişisel algılamayın ama neden bir mouse 500-600 veriyorsunuz onun yerine rampage shıne alıp kalan parayla RAM eklemek daha iyi olmazmı ?
Rampage shine kullandım 4.ayım ve yanlarındaki yapışkanlarla oynuyorum şu an o yüzden zowie aldım rampage pişmanlık gibi ya mouseta.
Hocam rampage shine smx rx 15 kullandım 4 ayda işte yanları eridi bildiğin yapışkan ele geliyo hani 1 yılda tamam da 4ayda geldi direkt.O yüzden malzeme kalitesi anlamında rampage iyi diyemem rgbsi gayet güzel fakat işte her şey görünüş değil.smx-r44 aldım rampage pişmanlık değildir