charliechaplin
80+ Bronze
- Bütçe
- 800
numpadsiz klavye bakıyorum ve küçük olsun yeterli..gaming ışıklı mışıklı olmasına gerek yok bütçem 800 tl
numpadsiz klavye bakıyorum ve küçük olsun yeterli..gaming ışıklı mışıklı olmasına gerek yok bütçem 800 tl
Çöp klavye uzak durun Gamepower ve Rampage'den.Buna bakabilirsin ben de kullanıyorum.Gamepower Warlock Compact Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gamepower Warlock Compact Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gamepower Warlock Compact Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.459,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
wireless istiyorum bu bütçede wireless klavye hiç göremedim adam akıllı bulRedragon K617 SE Fizz RGB Translucent Switch Hotswap Şeffaf Mekanik Gaming Klavye
Çöp klavye uzak durun Gamepower ve Rampage'den.
Bütçe çıkarsa Aliexpress'den z686 çıkmazsa ak680.
O klavye hotswap değil önermiyorum. Bu bütçede sağlam bir wireless klavye bulamazsın en az 1500.1600 lazım o da rk61 zatn.wireless istiyorum bu bütçede wireless klavye hiç göremedim adam akıllı bul
wireless istiyorum bu bütçede wireless klavye hiç göremedim adam akıllı bulamaz mıyız
Mesaj otomatik birleştirildi:
https://ty.gl/pjp0n9m71m bu nasıl?
biraz para koyup amazondan rk61 alacağım sanırım ama amazonda türkçe klavyesi yok. nasıl yapacağız bu durumu? xboz series s de kullanacağım çok fark eder mi.O klavye hotswap değil önermiyorum. Bu bütçede sağlam bir wireless klavye bulamazsın en az 1500.1600 lazım o da rk61 zatn.
Farketmez zaten amazondaki Almanca, ingilizce versiyon kablosuz değil. Almanca ile Türkçenin layoutu aynı harfler değişik sadece.biraz para koyup amazondan rk61 alacağım sanırım ama amazonda türkçe klavyesi yok. nasıl yapacağız bu durumu? xboz series s de kullanacağım çok fark eder mi.
almanca model alırım o zaman sorun değil. sadece almanca klavye aldığında tuşlarını yerleri değiştireceğim ama türkçe klavye olur mu xbox series s de onu bilemiyorumFarketmez zaten amazondaki Almanca, ingilizce versiyon kablosuz değil. Almanca ile Türkçenin layoutu aynı harfler değişik sadece.
Hocam şöyle söyleyeyim siz bu girişlerin mantığını bilmiyorsunuz. İngilizce klavye bile almış olsanız yine türkçe yazacaksınız. Sadece Harflerin yeri farklı oluyor. Her türlü Türkçe klavye olacak.almanca model alırım o zaman sorun değil. sadece almanca klavye aldığında tuşlarını yerleri değiştireceğim ama türkçe klavye olur mu xbox series s de onu bilemiyorum
evet mantığını bilmiyorum daha önce klavye aldım fakat 4 sene önce aldım hala kullanıyorum bu da türkçe klavye idi zaten. teşekkür ederim sadece xbox series s e bağlayacağım bir bilgisayara değil yani öyle ayarlama yapamam direkt türkçe klavye oluyor mu bilmiyordumHocam şöyle söyleyeyim siz bu girişlerin mantığını bilmiyorsunuz. İngilizce klavye bile almış olsanız yine türkçe yazacaksınız. Sadece Harflerin yeri farklı oluyor. Her türlü Türkçe klavye olacak.