Yardım küçük oyun klavyesi

YUSUFlose

80+
Reaksiyon skoru
88
6ea85843-0f06-4e63-8707-5ae14e5cad2e.jpg oyun oynarken masa ya sığamıyorum birde geceleri blue switch den dolayı çok ses çıkıyor
10672336240690.jpg Oyunlarda kullanmak amaçlı böyle bir şey alsam nasıl olur çok mu kalitesizdir veya önerebileceğiniz ucuz yollu küçük klavye var mıdır ?

Abartmışın sende git corona bitince kendine güzel bir %60 %65 bir klavye al.

Alıntıyı görüntüle oyun oynarken masa ya sığamıyorum birde geceleri blue switch den dolayı çok ses çıkıyor
Alıntıyı görüntüle Oyunlarda kullanmak amaçlı böyle bir şey alsam nasıl olur çok mu kalitesizdir veya önerebileceğiniz ucuz yollu küçük klavye var mıdır ?
Niye böyle saçma bir ürün alıyorsunuz normal bir klavye yerine yarım klavye ve mekanik de değil

"Abartmışın sende" Bunu neye dayanarak söylüyorsun? Sadece oyun oynuyacaksan tuş takımındaki tuşlar yeter diyorsan fiyatı da uygunsa ve böyle bir şey almak istiyosan alabilirsin.
Ben almasın demiyorum ki. Sadece adam çok fazla yer sıkıntısı çekmiyor gibi gözüküyorken daha küçük klavye alabilecekken en küçüğüne gidiyor ondan dedim öyle.

Niye böyle saçma bir ürün alıyorsunuz normal bir klavye yerine yarım klavye ve mekanik de değil
Ya arkadaşın böyle hoşuna gidiyor demekki sanki o bilmiyormu normal klavye almayı
Yerli yersiz eleştirmeyin buna benzer klavye önerecekseniz önerin yoksa kalabalık yapmayın

Tenkeyless klavye kullanmaya o kadar alıştım ki corsair strafe var evde onu arada kullanınca daralıyorum.

Ya arkadaşın böyle hoşuna gidiyor demekki sanki o bilmiyormu normal klavye almayı
Yerli yersiz eleştirmeyin buna benzer klavye önerecekseniz önerin yoksa kalabalık yapmayın
Yarim klavye seviyorsa kaliteli olmasi için bu fiyatin 2 katı fiyat vernesi lazim ben kendim kullanmayacağim şeyi kimseye önermem.

Redragon Kumara K552 al

Adam diyorki normal klavye çok büyük geliyor.
Küçük klavye önerisi istiyor. Ama böylede bişi kullanan varsa deneyimlerini istiyor. Yani anlayacağın adamda tam olarak istediği şeyi bilmiyor ama masasında yer açacak, çok büyük olmayan bir klavye istediği anlaşılıyor. Böyle bir durumda %60 gibi klavyeleri önermek daha mantıklı.

Adam diyorki normal klavye çok büyük geliyor.
Küçük klavye önerisi istiyor. Ama böylede bişi kullanan varsa deneyimlerini istiyor. Yani anlayacağın adamda tam olarak istediği şeyi bilmiyor ama masasında yer açacak, çok büyük olmayan bir klavye istediği anlaşılıyor. Böyle bir durumda %60 gibi klavyeleri önermek daha mantıklı.
İşte öneri istiyor kaliteli bir yarım klavye yada %60 klavye önerin arkadaşın kafası karışır böyle

akıllarda tek soru oyunda chat e yazı yazmak istediğinde ne olacak?
Post automatically merged:

bu bayağı iyi ve normal klavyelerden küçük

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,201,478
Üyeler
190,923
Son üye