Neler Yeni

"Küçük şeylerle yetinmeyi öğren" Sözü

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
Cloud gaming (Geforce now,Stadia,xCloud)
Konuda daha çok sizin fikirlerinizi almak istiyorum

bu sözle ilgili benim en büyük anım şöyle
ben bu laptopu 2015 yılında aldım o yılda bile alınabileek en kötü ve hatta o yılda bile kullanılmayacak derecede bir laptoptu laptopu aldıktan yaklaşık 4 yıl sonra yani 2 yıl önce babamdan orta fiyatlı (o zamanın parasıyla 3000 3500) pc istediğimde aldığım cevap şuydu "Benim laptopum bile olmadı küçük şeylerle yetinmeyi bil"diye fırça atmıştı

sizin bununla ilgili bir anınız varmıdır veya düşünceniz?

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan
2013'te aldığım gt 520m laptop kullanıyorum hala da taş gibi oc da yaptım sıkıntı çıkarmıyor bana.

smsísmαíl

80+ Silver
sana hak veriyorum
ben de aynı bilgisayarı 8 yıl boyunca kullanmıştım
daha birkaç ay önce yeni aldım

Furkan SıRR

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,336
İsim
Furkan Sır

ben bu laptopu 2015 yılında aldım o yılda bile alınabileek en kötü ve hatta o yılda bile kullanılmayacak derecede bir laptoptu laptopu aldıktan yaklaşık 4 yıl sonra yani 2 yıl önce babamdan orta fiyatlı (o zamanın parasıyla 3000 3500) pc istediğimde aldığım cevap şuydu "Benim laptopum bile olmadı küçük şeylerle yetinmeyi bil"diye fırça atmıştı

Ben şöyle düşünüyorum. Her zaman şükretmek lazım şöyle düşünün bende veya sizde başkasında PC var iyi veya kötü ama hiç olmayanlarda var. Eğer ki hiç laptopun olmasa en kotu laptopu bile istersin. Yani demek istediğim. En kotu PC veya en kotu bişey hiç olmamasından iyidir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben şöyle düşünüyorum. Her zaman şükretmek lazım şöyle düşünün bende veya sizde başkasında PC var iyi veya kötü ama hiç olmayanlarda var. Eğer ki hiç laptopun olmasa en kotu laptopu bile istersin. Yani demek istediğim. En kotu PC veya en kotu bişey hiç olmamasından iyidir.
artık öyle değil zamanında öyleydi evet ama şuan kendi zevklerime birazda olsa önem vermek isteyen birisiyim bu hayatta eğer 2 3 zevkimi yerne getiremiyeceksek niye yaşıyoruz

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Yıllardır bilgisayar almayı bekliyorum ama hala alamadım.Bunda da bir hayır vardır diyerek sabrediyorum.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
Yıllardır bilgisayar almayı bekliyorum ama hala alamadım.Bunda da bir hayır vardır doyerek sabrediyorum.
6 yıl oldu artık sabrımın sonuna geliyorum sanırım küçük şeylerle yetinmeninde bir sınırı var

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,183
İsim
Turuncu Keskin

İnsanlık her zaman aç gözlü, iyi bir şeye sahip olduğumuz zaman daha iyisini isteriz. Olay tamamen bu bence.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
İnsanlık her zaman aç gözlü, iyi bir şeye sahip olduğumuz zaman daha iyisini isteriz. Olay tamamen bu bence.
ben kendimi iyi bir şeye sahipmiş gibi hissetmiyorum ama?

Top Bottom