Neler Yeni

"Küçük şeylerle yetinmeyi öğren" Sözü

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
Cloud gaming (Geforce now,Stadia,xCloud)
Bak dostum, oynanabilecek o kadar güzel oyun varken sırf yeni oyunları oynayamıyorsun diye ağlamaya lüzum yok. Sadece rdr 2, cyberpunk mı oynamak istiyorsun?
hayattaki tek amacım oyun oynamak değil sayın osman yeni teknolojiler kullanmak istiyorum olamaz mı? bu firmalar bu ürünleri satın alınamasın diyemi çıkartıyor?

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,944
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
ÇOCUK bu yaşında işe mi girsin usta ? Üniye gitse zaten babasından istemezdi kendi çalışıp toplardı ?
Eski toplardım. 11 yaşımda kendime VCD aldım, şu CD de 200 oyun olan 2 kollulardan. (kolu felan yok ama hala duruyor hatıra.) Aynı şekilde bisiklet vs.

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan
hayattaki tek amacım oyun oynamak değil sayın osman yeni teknolojiler kullanmak istiyorum olamaz mı? bu firmalar bu ürünleri satın alınamasın diyemi çıkartıyor?
Lisedeyken mi bu amacın? Lisedesin daha dur, önünde çok uzun bir dönem var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
ÇOCUK bu yaşında işe mi girsin usta ? Üniye gitse zaten babasından istemezdi kendi çalışıp toplardı ?
işe girmek çok sorun değil yapmadığım şey değil bu dönemde onuda yapamam hadi yapsam desem çıraklara çok para verilmiyor çok para dediğim neredeyse hiç
Mesaj otomatik birleştirildi:

Lisedeyken mi bu amacın? Lisedesin daha dur, önünde çok uzun bir dönem var.
hayatımın başlarında bir şeyler elde edemeyince ilerisinden pek umutlu olamıyor insan

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan
işe girmek çok sorun değil yapmadığım şey değil bu dönemde onuda yapamam hadi yapsam desem çıraklara çok para verilmiyor çok para dediğim neredeyse hiç
Mesaj otomatik birleştirildi:

hayatımın başlarında bir şeyler elde edemeyince ilerisinden pek umutlu olamıyor insan
Elde etmen gereken şey yeni teknolojileri 1. elden test etmek değil ama şuan. Derslerine baksan, kendine ileride yardımcı olacak hobiler kazansan cidden 5 seneye kalmaz çok güzel paralar kazanmaya başlarsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Konuda daha çok sizin fikirlerinizi almak istiyorum

bu sözle ilgili benim en büyük anım şöyle
ben bu laptopu 2015 yılında aldım o yılda bile alınabileek en kötü ve hatta o yılda bile kullanılmayacak derecede bir laptoptu laptopu aldıktan yaklaşık 4 yıl sonra yani 2 yıl önce babamdan orta fiyatlı (o zamanın parasıyla 3000 3500) pc istediğimde aldığım cevap şuydu "Benim laptopum bile olmadı küçük şeylerle yetinmeyi bil"diye fırça atmıştı

sizin bununla ilgili bir anınız varmıdır veya düşünceniz?
Hocam çağımızın kronik sorunu 😂
Büyüklerimiz hala aynı dönemde yaşıyoruz düşüncesindr

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
Hocam çağımızın kronik sorunu 😂
Büyüklerimiz hala aynı dönemde yaşıyoruz düşüncesindr
sanki teknolojik aletler hiç icat edilmemiş öküzle tarla sürüyoruz kafasında çoğu

omerb.gzck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Ömer Burak GÖZÜAÇIK
İlgilendiği Kategoriler
İşlemci, ekran kartı, sistem tavsiyesi
Instagram
omerb.gzck
Steam
omer_gzck
vallaha bende intel core 2 duo, 9800gt, 2gb ram ile yetiniyorum ne oyun oynayabiliyorum bunla nede herhangi bir yazılım olsun çizim olsun photoshop olsun kullanmama izim vermiyor pc benimkide almama izin vermiyor yapabileceğim bir şey yok hele bu piyasada piyasa düşerse belki alabileceğim bende

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
vallaha bende intel core 2 duo, 9800gt, 2gb ram ile yetiniyorum ne oyun oynayabiliyorum bunla nede herhangi bir yazılım olsun çizim olsun photoshop olsun kullanmama izim vermiyor pc benimkide almama izin vermiyor yapabileceğim bir şey yok hele bu piyasada piyasa düşerse belki alabileceğim bende
allah yardım etsin hocam yapcak bir şey yok gibi

hamzacolk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
977
İsim
Hamza Çolak
Instagram
hamzacolk
6 yıl oldu artık sabrımın sonuna geliyorum sanırım küçük şeylerle yetinmeninde bir sınırı var
Hocam para biriktirin. Ben şu ana kadar aldığım playstation ve alacak olduğum bilgisayarın parasının bir kısmını ben verdim. PS’yi direkt kendim aldım sattım üstüne ekleyerek pc alıyorum. Demek istediğim siz bir şekilde para biriktirirseniz babanız sizdeki hevesi görüp yardımcı olur bence.

Top Bottom