Neler Yeni

Kücük yasta fitnesse baslamak

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Mertcan
Yaşım 15 evde 5 kiloluk dumbellerle bir çok haraketi yapabliyorum kilom 78 bara 35 kilo ekliyip squat yapiyorum ben press yapiyorum hareketler biraz kısıtlı daha detaylı yapmak icin fitnesse yazilmak istiyorum bide yag oranin biraz fazla onu dusurmrk icin önerileriniz varmidir yazilmalimiyim sizce

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX

tamer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
tamer mercan
yazılabilirsin ama bence önceliğin yağ yakmak olmasın kas kütlesi kazanımı olsun seneye define olursun çünkü en iyi kütle ekleyebildiğin zamanlar ilk başladığın zamanlardır

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Mertcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yazılabilirsin ama bence önceliğin yağ yakmak olmasın kas kütlesi kazanımı olsun seneye define olursun çünkü en iyi kütle ekleyebildiğin zamanlar ilk başladığın zamanlardır
Peki yemek yerken herşeyi yemelimiyim yani biraz bogazim açık çok cabuk yaglanabiliyorum yeme konusunda tavsiyelerin neler

şahin doğan

80+ Platinum
halter antrenmanları boy uzamasına engel olabilir fakat bu yaştan spora başlamak geleceğe yatırım kimse sana yağ yakmak için bilgi veremez verse de işe yarayacağı kesin değil boy kilo ve yaşa göre program yazılır bu forumda sana tavsiye verecek kişilerin %99.9 u sadece spor yapan insanlar diyetisyen vs değil

tamer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
tamer mercan
ve ham olduğun için hareketleri süper set şeklinde yaparsan bulkta bile yağ yakabilirsin

RefX

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,932
İsim
Orhun Refik Kocabaş
Yaşım 15 evde 5 kiloluk dumbellerle bir çok haraketi yapabliyorum kilom 78 bara 35 kilo ekliyip squat yapiyorum ben press yapiyorum hareketler biraz kısıtlı daha detaylı yapmak icin fitnesse yazilmak istiyorum bide yag oranin biraz fazla onu dusurmrk icin önerileriniz varmidir yazilmalimiyim sizce
Yazılım hocam. Ben tam başladım hafiften ağırlıkda kaldırmaya başladım covidden kapandı :(

tamer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
tamer mercan

gvggg1

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,681
İsim
görkemgöksu
Fitnessın zararı olmaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Mertcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki yemek yerken herşeyi yemelimiyim yani biraz bogazim açık çok cabuk yaglanabiliyorum yeme konusunda tavsiyelerin neler
Bide öncede 20 ye yakın şınav çekiyordum şimdi 10 zor çekiyorum neden böyle anlamadim

şahin doğan

80+ Platinum
ve ham olduğun için hareketleri süper set şeklinde yaparsan bulkta bile yağ yakabilirsin
bulkta bile yağ yakmak ? zaten bulkun amacı temiz yağsız veya doğal yağlı besinler yiyerek yağsız kilo almaktır

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,278
İsim
........
Protein agirlikti biraz karbonhidrat vitaminler fln (yağli şeyleri hayatindan cikart bir kere)
Protein olarak gögüs hindi eti nohut mercimek haslama yumurta(basta 3 tane) süt
Karbonhidrat yagsiz pilav makarna bulgur yulaf ezmesi

tamer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
tamer mercan
bende 16 yaşındayım geçen yıl başladım yaptığım en büyük hata ilk başladığımda kas kütlesi koymak yani bulk yapmak yerine define olmayı tercih ettim yağ yaktım sonuç kas kütlesi az olduğu için yine hüsran :(
o yüzden en büyük tavsiyem hamlığını iyi değerlendir en iyi ve kolay büyüyebileceğin zamnalar ilk başladığın zamanlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

bulkta bile yağ yakmak ? zaten bulkun amacı temiz yağsız veya doğal yağlı besinler yiyerek yağsız kilo almaktır
dirty bulk clean bulk iki çeşidi vardır

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Mertcan
Protein agirlikti biraz karbonhidrat vitaminler fln (yağli şeyleri hayatindan cikart bir kere)
Protein olarak gögüs hindi eti nohut mercimek haslama yumurta(basta 3 tane) süt
Karbonhidrat yagsiz pilav makarna bulgur yulaf ezmesi
Maddi durumlardan dolayo et fazla yiyemiyorum etin açıgıni yumurtayla kapatabilirmiyim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,878
Üyeler
161,926
Son üye
AliNk.
Top Bottom