Neler Yeni

Kücük yasta fitnesse baslamak

şahin doğan

80+ Platinum
hocam bu kanıya nerden vardın vücudun kolay şekil almasına
hocam eğer yağ yakmadan kas yapıp yağ yakmaya çalışırsan vücudun neresinden yağ gideceği belli değil bende bacaktan gider sende omuzdan bir başkasında göbekten gider yani kas yaptıktan sonra yağ yakarsın ama belki üst vücudun küçük kalacak bacakların geniş kalacak onun için önce yağ yakıp nereden yağ gittiğine bakmak lazım zaten ondan sonra küçük kalan bölge neresi ise alt vücut veya üst oraya daha da odaklanman lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam şuan bulk yaparsan işin kolaylaşır kas kazanımı hızın artar çünkü kas su ve yağın içinde büyür ama ilk yağ yakmaya odaklanırsan sonra kas kütlesi kazanırım dersen bulk yaparken yeniden yağlanıcaksın ve süreç uzayacak yani boşu boşuna hem zaman kaybediceksin hemde kas kazanımı hızın düşecek ayda 5kgye kadar kas kütlesi koyabilirsin yeni başladığında ilk 3 4 ay bunun sonrasında bu maks 2 3 kilolara düşer
hocam dalgamı geçiyorsun aylık 5 kg kas kütlesi ne demek haberin varmı sen yılda 8-10 kg kas yap öp başına koy o vücudu yanlış bilgilendirme yapmayın rica ediyorum

tamer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
tamer mercan
hocam eğer yağ yakmadan kas yapıp yağ yakmaya çalışırsan vücudun neresinden yağ gideceği belli değil bende bacaktan gider sende omuzdan bir başkasında göbekten gider yani kas yaptıktan sonra yağ yakarsın ama belki üst vücudun küçük kalacak bacakların geniş kalacak onun için önce yağ yakıp nereden yağ gittiğine bakmak lazım zaten ondan sonra küçük kalan bölge neresi ise alt vücut veya üst oraya daha da odaklanman lazım
evet haklısın nerden yağ gideğini kimse bilemez ama genellikle her bölgeden azar azar gider bi anda bir bölgeden yüzde 2 giderken başka biryerden yüzde 9 10 gitmez

yani ilk başta define olsanda aynı bölgeden gider sonradan define olsanda aynı bölgeden gitmeye başlar

şahin doğan

80+ Platinum
evet haklısın nerden yağ gideğini kimse bilemez ama genellikle her bölgeden azar azar gider bi anda bir bölgeden yüzde 2 giderken başka biryerden yüzde 9 10 gitmez
hocam bende öyle diyordum fakat diyetisyen beni uyarmıştı nereden gideceği belli olmaz diye benimde alt vücut genişti en çok yağ orada olduğundan oradan gider diye düşünüyordum fakat en az alt vücuttan gidip en çok omuzlardan gitti alt vücudu yakmak çok uzun sürdü üst vücut alt vücuda göre daha kolay toparlandı omuz genişliği vs

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Mertcan
hocam bende öyle diyordum fakat diyetisyen beni uyarmıştı nereden gideceği belli olmaz diye benimde alt vücut genişti en çok yağ orada olduğundan oradan gider diye düşünüyordum fakat en az alt vücuttan gidip en çok omuzlardan gitti alt vücudu yakmak çok uzun sürdü üst vücut alt vücuda göre daha kolay toparlandı omuz genişliği vs
Ben 1 aylık 1 diyet yapmistim ama 1 aylik diyetinden 6 ya yakin kilo vermistim ama simdi hepsini geri aldim

tamer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
tamer mercan
tamamda hocam anlatmak istediğimi niye inatla kabul etmek istemiyosun ilk baştada define yapsanda sonradanda define yapsanda en çok yine omuzlarından giderdi yağ bulkı önce veya sonra yapmakla bunu kontrol altına alamazsın

şahin doğan

80+ Platinum
tamamda hocam anlatmak istediğimi niye inatla kabul etmek istemiyosun ilk baştada define yapsanda sonradanda define yapsanda en çok yine omuzlarından giderdi yağ bulkı önce veya sonra yapmakla bunu kontrol altına alamazsın
evet hocam ama önce en çok nereden gittiğine bakıp oraya odaklanmak daha mantıklı

tamer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
tamer mercan
evet hocam ama önce en çok nereden gittiğine bakıp oraya odaklanmak daha mantıklı
ne kadar odaklanırsan odaklan vücudun nereye meğilli ise oradan kas veya yağ almaya başlarsın tıpkı nerden yağ gideceği belli olmadığı gibi nereden kas kütlesi alacağın da belli olmaz. anca onu yağ geç giden bölgenin kas grubunu çalıştırmamakla giderebilirsin bu da duruş bozukluklarına yol açar kas dengesizliğinden dolayı

örneğin göğüsünden yağ gitti diye sadece göğüs çalışıp arka grup yani sırt ve arka omuz kaslarını ihmal edersen kifoz olman kuvvetli muhtemel

kifoz = kambur

şahin doğan

80+ Platinum
ne kadar odaklanırsan odaklan vücudun nereye meğilli ise oradan kas veya yağ almaya başlarsın tıpkı nerden yağ gideceği belli olmadığı gibi nereden kas kütlesi alacağın da belli olmaz. anca onu yağ geç giden bölgenin kas grubunu çalıştırmamakla giderebilirsin bu da duruş bozukluklarına yol açar kas dengesizliğinden dolayı
hocam cidden sizi ciddiye alamıyorum aylık 5 kg kas yapmak nereden kas kütlesi alacağın belli olmaz demen güldürüyorsunuz

örneğin göğüsünden yağ gitti diye sadece göğüs çalışıp arka grup yani sırt ve arka omuz kaslarını ihmal edersen kifoz olman kuvvetli muhtemel
sana kimse omuz sırt çalışma demiyor bacaktan az yağ gidiyorsa 2 saat bacak 1.5 saat üst vücut çalışırsın zamanla alt vücudu üst vücuda eşitlersin

Jack321

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Selçuk
Yaşım 15 evde 5 kiloluk dumbellerle bir çok haraketi yapabliyorum kilom 78 bara 35 kilo ekliyip squat yapiyorum ben press yapiyorum hareketler biraz kısıtlı daha detaylı yapmak icin fitnesse yazilmak istiyorum bide yag oranin biraz fazla onu dusurmrk icin önerileriniz varmidir yazilmalimiyim sizce
Evet başla fitnessin yaşı olmaz

tamer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
tamer mercan
hocam cidden sizi ciddiye alamıyorum aylık 5 kg kas yapmak nereden kas kütlesi alacağın belli olmaz demen güldürüyorsunuz

sana kimse omuz sırt çalışma demiyor bacaktan az yağ gidiyorsa 2 saat bacak 1.5 saat üst vücut çalışırsın zamanla alt vücudu üst vücuda eşitlersin
geçen ay 4 kg kas aldım 3ü üst vücut 1i bacaklardan ve üst vücuttan yarım kilo yağ yakarken aynı zamanda alt vücuttan yarım kilo yağ aldım.
pazartesi bacak salı göğüs omuz çarş sırt perş bacak cuma üst vücut yani haftada 4 saat alt vücut 3er saat te üst vücudun ön ve arka bölgelerini çalışıyorum kısacası nerden kas alıp nerden yağ yakacağın tamamen vücudunla ilgili

vlkn54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
volkan öztürk
Vücudun gelişim aşamasında olduğundan kafana göre takılma hiç bir şey yapamıyorsan youtubeda eğitmenler var yaş gruplarına göre onlara bakarak çalış.

gvggg1

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,681
İsim
görkemgöksu
Top Bottom