Neler Yeni

Küçükken Oynadığınız Oyunlar

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Ahmet Sevinç
ben çok fazla tarayıcıdan oyun oynadım ama küçükkken en fazla kogama oynamıştım 🥲

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Mehmet Çolak
metal slug oynardım tarayıcıdan

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,375
İsim
Hamza Ziya Üstün
PS2 TMNT2, Sanalika, tarayıcı oyunları

Hasan344

80+ Gold
gta türk.

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
Arkadaşlar merhaba, Ben küçükken tv kanalının bir tanesinde sürekli her pazar oyun gösterirlerdi. Ve hoşuma giden her oyunu not almıştım bir gün bilgisayarım olursa yükleyip oynarım diye fakat o zamanlar hiç bilgisayarım olmadı. Seneler sonra ddr2 ramli bir sistemim oldu sanalika oynardım. Sonra aklıma bu oyunlardan bir tanesi geldi ve bulup indirdim. Total overdose yine olsa yine oynarım. Peki sizin küçükken oynadığınız oyunlar nelerdir. Yine olsa yine oynamak isterim dediğiniz oyunlar var mı ?
Saint row mu ismi bilmiyorum ama ismi buna benzer bi oyun vardı köpek gibi oynuyordum sonra bilgisayara format atmak zorunda kaldık öyle bitti sevdamız...

JSezar

80+ Silver

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
half life, call of duty uo, quake, gta vc, global operations 2002(kimse bilmiyor belki ama efso oyundu zamanında), zuma, luxor, sherk 2, nfs, serious sam 1, red alert 2, age of empire 2, cs 1.4(1.6 ile arasında bazı harita farkları vardı sanırım.), hitman codename 47 vs. adını hatırlamadığım sayısız var.

JSezar

80+ Silver
half life, call of duty uo, quake, gta vc, global operations 2002(kimse bilmiyor belki ama efso oyundu zamanında), zuma, luxor, sherk 2, nfs, serious sam 1, red alert 2, age of empire 2, cs 1.4(1.6 ile arasında bazı harita farkları vardı sanırım.), hitman codename 47 vs. adını hatırlamadığım sayısız var.
zumayı burdakilerin %60'ının hatırlayamayacağı ya da bilmediğinden eminim.Efsane oyun.zamanın nasıl geçtiğini anlamadığın bir oyun.

zuma steamde hala var.almak isteyenler için.

YasinAcarK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
371
İsim
Yasin Acar
Arkadaşlar merhaba, Ben küçükken tv kanalının bir tanesinde sürekli her pazar oyun gösterirlerdi. Ve hoşuma giden her oyunu not almıştım bir gün bilgisayarım olursa yükleyip oynarım diye fakat o zamanlar hiç bilgisayarım olmadı. Seneler sonra ddr2 ramli bir sistemim oldu sanalika oynardım. Sonra aklıma bu oyunlardan bir tanesi geldi ve bulup indirdim. Total overdose yine olsa yine oynarım. Peki sizin küçükken oynadığınız oyunlar nelerdir. Yine olsa yine oynamak isterim dediğiniz oyunlar var mı ?
gta sa vc 3 4 bir çoq tarayici oyunu seirous sam portal cs 1.6 ve daha niceleri aqlima gelmedi
Mesaj otomatik birleştirildi:

zumayı burdakilerin %60'ının hatırlayamayacağı ya da bilmediğinden eminim.Efsane oyun.zamanın nasıl geçtiğini anlamadığın bir oyun.

2tl alinabilceq en iyisi bence :)

JSezar

80+ Silver

YasinAcarK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
371
İsim
Yasin Acar
bu bile indirime giriyormuş.10tlye aldım ama buna değer
2tl dilenebilceğim arqadaşlarimi düşünyorum şuan .d

Saint row mu ismi bilmiyorum ama ismi buna benzer bi oyun vardı köpek gibi oynuyordum sonra bilgisayara format atmak zorunda kaldık öyle bitti sevdamız...
oda efsane hele saints row 3 feci bişi 4ün hiqayeisi hoşuma gitmedi

Beşiktaşlı Reyna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Samet Kapucuoğlu

İyi ki hatırlattın alayım da oynayayım azcık :D

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,722
İsim
Lokman Doğan
Prototype

Faceden Avataria
Tarayıcıdan Monkey king online