Neler Yeni

Küçüklük dizim Batman tahmin

Caner27

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Caner
Merhabalar arkadaşlar 2006 doğumluyum çok küçük yaştayken TV’de bir Batman animasyon dizisi izliyordum dizinin detaylarını hatırlamıyorum fakat saatlerce kitlenip izledigimi hatırlıyorum ve en hatırladığım bölümlerden biri ise bruce wayne’nin bir arkadaşı bir makine tasarlıyor bu makine kullanan kişiyi klonlıyordu ve makineyi kullandı klonlardan biri ise orijinal versiyonu bir yere kitliyor orijinalmiş gibi takılıyordu ve klonları kullanarak suç işliyordu Robin ise bu makinenin hasarlı bir versiyonunu kullanıyor ve Robinin klonları hasarlı cihazdan dolayı tek yumruk da yok oluyorlardı yıllardır bu dizi arıyorum baya uzattım ama diziyi bilen varsa çok makbule geçer.

Charlster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Cihan Karagöz
Büyük ihtimal bahsettiğin dizi Batman the brave and the bold. Bunun cartoon networkte yayınlandığını hatırlıyorum. Tr'de 6 Temmuz 2015 yılında yayınlanmaya başladı bu da senin 9 yaşında olduğun zamanlara denk geliyor.

Caner27

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Caner
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Büyük ihtimal bahsettiğin dizi Batman the brave and the bold. Bunun cartoon networkte yayınlandığını hatırlıyorum. Tr'de 6 Temmuz 2015 yılında yayınlanmaya başladı bu da senin 9 yaşında olduğun zamanlara denk geliyor.
İşte bu 🥹 senin için belki çok normal bir şey olabilir ama benim için gerçekten çok önemli yardımcı olduğun için çok çok sağol ne kadar teşekkür etsem azdır 🙏

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,659
Üyeler
166,053
Son üye
Kaixezz
Top Bottom