bi süre konuşma sesiz dur biraz edeceğin zamanda kendini durdur rahatla normal konuşmana devam ve farklı şeylerle ilgilen seni kızdıracak yada sinirlendirecek şeylerden uzak dur bi süre sonra azalır diye düşünüyorum şahsen ben bu tarz bişeyle fazla küfür etmeyi bıraktımaşırı derecede kendimden rahatsız oluyorum artık nasıl bırakabilirim teşekkürler şimdiden
yaş nedir hocam ona göre kendimden yorum yapacağımaşırı derecede kendimden rahatsız oluyorum artık nasıl bırakabilirim teşekkürler şimdiden
coğrafyamız küfürsüz yaşamaya elverişli değilaşırı derecede kendimden rahatsız oluyorum artık nasıl bırakabilirim teşekkürler şimdiden
o zamanlarda bende çok küfür ediyordum. seneden seneye azalma oldu bende. şu an 20 yaşındayım artık o kadar da çok küfür etmiyorum. Bir süre sonra kendisi otomatik azalma eğilimine giriyor. Kendi tecrübemden beni küfür etmeye yönelten şey rekabetçi bilgisayar oyunları , ülke durumu vesaire. Küfürsüz yaşamak bu topraklarda biraz zor. Kendine hakim ola ola düzeltebilirsin. bide benim kendi formülüm. Küfür yerine uydurulmuş veya argo kelimeler kullanmak idi. orman evladı buna bir örnek olabilir. Yer değiştirdim ve oldukça işe yaradı. Şahsi düşüncem tam yerinde, uygun zamanda küfrü söylemek daha bir keyif verici oluyor. Yoksa boş yere küfrün hiçbir eğlencesi yok.15 e gireceğim
Her şeyi de şuna bağlamayın artık. Senin iradesizliğinin sebebi de mi bu şimdicoğrafyamız küfürsüz yaşamaya elverişli değil
evetHer şeyi de şuna bağlamayın artık. Senin iradesizliğinin sebebi de mi bu şimdi
Nasıl değil? Coğrafya ile alakası yok yetiştirilme ve çevre ile alakalıcoğrafyamız küfürsüz yaşamaya elverişli değil