O da etmişti. Ben ss almadım sadece.Eğer gerçekten dava açarsa yaklaşık olarak 5k TL vermeye hazır ol.
%99.9 dava açmaz ama açarsa kendini savunman için onun seni tahrik ettiğini kanıtlaman gerekir.O da etmişti. Ben ss almadım sadece.
Siber suçlardan falan yada riottan falan mesajların fotosunu almak mümkün değil mi.%99.9 dava açmaz ama açarsa kendini savunman için onun seni tahrik ettiğini kanıtlaman gerekir.
Eğer dava açılırsa Riot oynadığınız oyunun tüm sohbetini savcılığa verir. Eğer haklıysan korkmana gerek yok dostum.Siber suçlardan falan yada riottan falan mesajların fotosunu almak mümkün değil mi.
Oh. Rahatladım.Eğer dava açılırsa Riot oynadığınız oyunun tüm sohbetini savcılığa verir. Eğer haklıysan korkmana gerek yok dostum.
Ama eğer sen de küfür ettiysen sıkıntı olabilir.Oh. Rahatladım.
Karşısındaki kişi tahrik ettiyse suç yüksek yüzde ile karşıdakinde olur.Ama eğer sen de küfür ettiysen sıkıntı olabilir.
2'mizde ettik zaten. İkimizde metinden ettik sesli değil.Ama eğer sen de küfür ettiysen sıkıntı olabilir.
Eğer ederse bunu fotoğrafladığı için izinsiz yazdığınının görüntüsünü aldı diye karşı çık ama o da küfür etmiş her türlü fotoğraf kanıt değil olsa bile bu sahte olabilir dersin ama eğer dava olursa riot verir gibi.Oyunda biri bana ağır küfür etti bende ona ettim. Ama ben ss almamıştım o almıştı. Dava açacağını söyledi. Bir şey olur mu?