atma olum gunahKüfürü sansürlü atıyoruz gene uyarı yiyoruz en son form attım geçen hala bi dönüş yok ettiğim kufurlerde ailevi değerlere değil eğlence için atılan konu sahiplerinin rahatsız olmayacağı şekilde.
Yeni bir yüz yeni bir kimlikatma olum gunah
?Yeni bir yüz yeni bir kimlik
Adam konu açmış bir ürün hakkında soru soruyor. Birisi " iyidir " yazıp bırakmış. Bende baktım ürüne ürün kötü oyuzden " kötüdür" yazdım. Neden belirtmeden bir ürünü kötülemek yasakmış.Küfürü sansürlü atıyoruz gene uyarı yiyoruz en son form attım geçen hala bi dönüş yok ettiğim kufurlerde ailevi değerlere değil eğlence için atılan konu sahiplerinin rahatsız olmayacağı şekilde.
Atma yasaksa
oyle bişey varsa perma yemem lazımAdam konu açmış bir ürün hakkında soru soruyor. Birisi " iyidir " yazıp bırakmış. Bende baktım ürüne ürün kötü oyuzden " kötüdür" yazdım. Neden belirtmeden bir ürünü kötülemek yasakmış.Neden belirtmeden övmek niye serbest
yapacak bir şey yok elimizden geldiğince dikkat ediyoruzatma olum gunah
Neden müsait olmasın?Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
oyle bişey varsa perma yemem lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yapacak bir şey yok elimizden geldiğince dikkat ediyoruz
İçimizdeki öfkeyi küfür ile boşaltmamız lazım.Neden müsait olmasın?
küfür edince rahatlıyor musun gerçektenİçimizdeki öfkeyi küfür ile boşaltmamız lazım.
sizi bilmem ama ben rahatlıyorumküfür edince rahatlıyor musun gerçekten
Hocam herkesin ortak kullanım alanlarında sansürlü bile olsa etmek yasak. Sen orda şahsen etmezsin belki ama serbest olsa biri sana söver sonra ben öylesine yazdım der olay çıkar falan büyür gider kargaşa olur. O yüzden mecbur hakaret ve küfür yasak. Ben mesela slak telefon derim ama burda slak, telefon mu yoksa slak telefon mu dediğimi nasıl ayırt ediceksin. Birinde şahsa birinde telefona. Böyle böyle kötüye ve art niyetli kullanıcakta çok fazla ayrıca toplumsal olarak etik olarakta hoş değil.Küfürü sansürlü atıyoruz gene uyarı yiyoruz en son form attım geçen hala bi dönüş yok ettiğim kufurlerde ailevi değerlere değil eğlence için atılan konu sahiplerinin rahatsız olmayacağı şekilde.