Küfürden Uyarı Yemekten sıkıldım

UnderGoin

80+ Silver
Reaksiyon skoru
986
Küfürü sansürlü atıyoruz gene uyarı yiyoruz en son form attım geçen hala bi dönüş yok ettiğim kufurlerde ailevi değerlere değil eğlence için atılan konu sahiplerinin rahatsız olmayacağı şekilde.

Atma yasaksa

Küfürü sansürlü atıyoruz gene uyarı yiyoruz en son form attım geçen hala bi dönüş yok ettiğim kufurlerde ailevi değerlere değil eğlence için atılan konu sahiplerinin rahatsız olmayacağı şekilde.
Adam konu açmış bir ürün hakkında soru soruyor. Birisi " iyidir " yazıp bırakmış. Bende baktım ürüne ürün kötü oyuzden " kötüdür" yazdım. Neden belirtmeden bir ürünü kötülemek yasakmış. 😁 Neden belirtmeden övmek niye serbest

1760463458641.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Adam konu açmış bir ürün hakkında soru soruyor. Birisi " iyidir " yazıp bırakmış. Bende baktım ürüne ürün kötü oyuzden " kötüdür" yazdım. Neden belirtmeden bir ürünü kötülemek yasakmış. 😁 Neden belirtmeden övmek niye serbest
oyle bişey varsa perma yemem lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

atma olum gunah
yapacak bir şey yok elimizden geldiğince dikkat ediyoruz

Hocam herkesin ortak kullanım alanlarında sansürlü bile olsa etmek yasak. Sen orda şahsen etmezsin belki ama serbest olsa biri sana söver sonra ben öylesine yazdım der olay çıkar falan büyür gider kargaşa olur. O yüzden mecbur hakaret ve küfür yasak. Ben mesela slak telefon derim ama burda slak, telefon mu yoksa slak telefon mu dediğimi nasıl ayırt ediceksin. Birinde şahsa birinde telefona. Böyle böyle kötüye ve art niyetli kullanıcakta çok fazla ayrıca toplumsal olarak etik olarakta hoş değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,141
Üyeler
183,067
Son üye
Cenko
Geri