Neler Yeni

Küfürü bırakamıyorum

CupOk

80+ Bronze
Bırakmakda ne var ki sadece konuşurken cümle içine koymayacaksın zor bişi değil

benim en çok bu hayatta bırakmak istediğim şeylerden birisi küfür arkadaşlar ben acıkca söylüyüm konu gerginliğe doğru büyüdükçe küfür ediyorum ve bazen bu çok ciddi küfürler olup olayın iyice kızışmasına sebep oluyor mesela hatta benim arka sıramdaki çocuk beni 1 2 gündür çok sinir ediyorum çocuğa diyorum işte kardeşim yapma anlamıyormusun fakat dinlemiyor gene devam ediyor ben bu sefer 5 kelimelik cümlede 1-adamın ismi 2- küfür 3- küfür 4- küfür 5- kapa çeneni lafım oluyor lütfen yardım edin küfür kotası koyuyorum kendime okulda tamam hallediyoruz bir şekilde çoğu kişiyle muhatap olmuyarak ama eve gelince oyunda ister istemez oluyor lütfen tavsiyelerinizi bekliyorum
Küfür bir sanattır yerinde küfür edilir aileye kast etmeden bence çok bir problem yok dediklerinde

x_Akki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Sami
Bırakmakda ne var ki sadece konuşurken cümle içine koymayacaksın zor bişi değil
alışkanlık olunca zor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Küfür bir sanattır yerinde küfür edilir aileye kast etmeden bence çok bir problem yok dediklerinde
mesela nasıl diyebilirim bende bu alışkanlık olmuş sınav esnasında cok konsantre olunca uç kırılıyor ve ben uça sövüyom .d

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,200
İsim
Ömür
alışkanlık olunca zor
Mesaj otomatik birleştirildi:

mesela nasıl diyebilirim bende bu alışkanlık olmuş sınav esnasında cok konsantre olunca uç kırılıyor ve ben uça sövüyom .d
boş ver et küfür iyidir

Top Bottom