Artarof
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 591
- Bütçe
- 20000
Genelde Martı harici elektrikli scooter deneyimlemedim, o yüzden araştırma aşamasındayım, bu iki marka arasından hangisini alacağım konusunda kararsızım.
Aşağıya ürünleri rahat inceleyebilin diye linkleri bırakıyorum;
www.akakce.com
www.akakce.com
Bu scooterlardan deneyimleyen arkadaşların deneyimlerini olumlu veya olumsuz benimle paylaşmasını rica ediyorum.
Daha iyi dediğiniz max 20k ya kadar olacak şekilde farklı marka model scooterlar da önerebilirsiniz.
Aşağıya ürünleri rahat inceleyebilin diye linkleri bırakıyorum;
HiFree G1 500 W Elektrikli Scooter Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HiFree G1 500 W Elektrikli Scooter fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! HiFree G1 500 W Elektrikli Scooter özelliklerini incele, 23.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Kugoo G2 Pro Elektrikli Scooter Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kugoo G2 Pro Elektrikli Scooter fiyatlarını Akakçe ile takip et! Kugoo G2 Pro Elektrikli Scooter özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
Bu scooterlardan deneyimleyen arkadaşların deneyimlerini olumlu veya olumsuz benimle paylaşmasını rica ediyorum.
Daha iyi dediğiniz max 20k ya kadar olacak şekilde farklı marka model scooterlar da önerebilirsiniz.