qcy ht08 melobuds pro kullanıyorum , alalı 2 ay oldu üründen memnunum.900-1400 tl bütce bandında ses ve mikrofonu iyi olan bir şey söylerseniz sevinirim
pil süresi kesintisiz ne kadar gidiyor hocamqcy ht08 melobuds pro kullanıyorum , alalı 2 ay oldu üründen memnunum.
hocam kulaklığın 2. eli olmaz normalde.Bide sıfır bir model bakıyorum2300e satıyorum 2. el adam akıllı kullanmadım 0 ayarında yanında kılıfı da var bütçe çıkarsa
niye hocam kulaklığı değişeceğiniz zaman eskisini çöpe mi atıyorsunuzhocam kulaklığın 2. eli olmaz normalde.Bide sıfır bir model bakıyorum
hocam benimde 5000 tl bütçe var konu acıyorum kimse bakmıyor ne alabilirimqcy ht08 melobuds pro kullanıyorum , alalı 2 ay oldu üründen memnunum.
o bütçede bende pek öneri yapamam hocam kullanmadığım için. Enes özen kanalına bak mutlaka kafana yatan model bulursun.hocam benimde 5000 tl bütçe var konu acıyorum kimse bakmıyor ne alabilirim
yazdıkları veride 8 saat yazıyordu , kutusu ile 30 saat. Test etmedim açıkçası , bataryası bir tık hızlı gidiyor gibi geldi ama ben full anc ve son sese yakın kullanıyorum o sebeple olabilir. Pil süresi ne çok iyi ne çok kötü , ayarında diyebilirim.pil süresi kesintisiz ne kadar gidiyor hocam
teşekkür ederim hocamo bütçede bende pek öneri yapamam hocam kullanmadığım için. Enes özen kanalına bak mutlaka kafana yatan model bulursun.
Mesaj otomatik birleştirildi:
yazdıkları veride 8 saat yazıyordu , kutusu ile 30 saat. Test etmedim açıkçası , bataryası bir tık hızlı gidiyor gibi geldi ama ben full anc ve son sese yakın kullanıyorum o sebeple olabilir. Pil süresi ne çok iyi ne çok kötü , ayarında diyebilirim.