tamerisleyen
80+
- Reaksiyon skoru
- 10
merhabalar 3000 liraya kadar silikonsuz kulaklık arıyorum tavsiye edebileceğiniz ürünler nelerdir ? benim gördüğüm bu vardı bu kulaklık nasıldır ?
Air 5 ile arasında çok fark var mı acaba ?SoundPEATS Air4 Lite Kulaklık LDAC Codec ile Bluetooth 5.3 Hi Res, Aramalar için 6 Mikrofonlu Gürültü Önleyici AI ile Kablosuz Kulaklık Yarı kulak içi, Toplam 30 Saat Çalma Süresi, APP Kontrolü : Amazon.com.tr: Elektronik
SoundPEATS Air4 Lite Kulaklık LDAC Codec ile Bluetooth 5.3 Hi Res, Aramalar için 6 Mikrofonlu Gürültü Önleyici AI ile Kablosuz Kulaklık Yarı kulak içi, Toplam 30 Saat Çalma Süresi, APP Kontrolü : Amazon.com.tr: Elektronikamzn.eu
Benim attığımla arasında çok fark var mı acaba?Galaxy Buds 3 var silikonsuz istiyosan
air 4 lite al fark yok aralarindaAir 5 ile arasında çok fark var mı acaba ?
Post automatically merged:
Benim attığımla arasında çok fark var mı acaba?
Peki bununla ne farkı var lite daha düşük model miair 4 lite al fark yok aralarinda
incekiyim bi farklariniPeki bununla ne farkı var lite daha düşük model mi
indirime girmişler şimdi hangisini alıyım baktınız mı ?incekiyim bi farklarini
fark yok gibi bisey ldac aptx arasi farki anlayamazsin en ucuzunu alindirime girmişler şimdi hangisini alıyım baktınız mı ?
tamamdır teşekkür ederimfark yok gibi bisey ldac aptx arasi farki anlayamazsin en ucuzunu al
ne demek hayirli olsuntamamdır teşekkür ederim