Neler Yeni

Kulak İçi Kulaklık önerisi

cbager

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
cenk gezen

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

KTimur

80+ Silver
En İyi Cevap
1
niye
Mesaj otomatik birleştirildi:

birisi sormuş JBL T110 onermisler o mu iyi bu mu
KZ ES4 Kullanıyorum. JBL T110'u da deneyimledim KZ ES4'den JBL ye geçince ferrariden inip eşeğe binmiş gibi oluyorsunuz,
KZ ES4 ile ilgili sorunuz varsa cevaplarım.

cbager

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
cenk gezen
KZ ES4 Kullanıyorum. JBL T110'u da deneyimledim KZ ES4'den JBL ye geçince ferrariden inip eşeğe binmiş gibi oluyorsunuz,
KZ ES4 ile ilgili sorunuz varsa cevaplarım.
oyun için mi kullanıyorsun ve mikrofonun ses kalitesi nasıl

KTimur

80+ Silver
En İyi Cevap
1
oyun için mi kullanıyorsun ve mikrofonun ses kalitesi nasıl
Oyun için kullanmıyorum zaten kulak içi bir kulaklıktan iyi derece bir oyun performansı beklemek ne kadar doğru olur ? Müzik dinlemek için kullanıyorum ve gayet memnunum. Ses kalitesi çok iyi kulaklığın kullanmış olduğu ses sürücüleri ve Hz ayarı çok iyi. Mikrofon kalitesi ne övülecek kadar iyi ne gömülecek kadar kötü orta derece, birileri ile konuşurken karşı taraftan bir şikayet almadım ses kalitesini sorduğumda da ''bir sorun yoktu'' cevabını aldım ama mikrofon aşırı iyi değil.

cbager

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
cenk gezen
Oyun için kullanmıyorum zaten kulak içi bir kulaklıktan iyi derece bir oyun performansı beklemek ne kadar doğru olur ? Müzik dinlemek için kullanıyorum ve gayet memnunum. Ses kalitesi çok iyi kulaklığın kullanmış olduğu ses sürücüleri ve Hz ayarı çok iyi. Mikrofon kalitesi ne övülecek kadar iyi ne gömülecek kadar kötü orta derece, birileri ile konuşurken karşı taraftan bir şikayet almadım ses kalitesini sorduğumda da ''bir sorun yoktu'' cevabını aldım ama mikrofon aşırı iyi değil.
yeterli yani her şey için

KTimur

80+ Silver
En İyi Cevap
1
yeterli yani her şey için
Oyun için daha doğrusu bilgisayar için bir yorum yapamam ama müzik dinlemek ve bazen de birileri ile konuşuyor mikrofonu kullanıyor iseniz evet yeterli geliyor.

cbager

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
cenk gezen
ben bi forumda sorayım pcde uygun olur mu diye

KTimur

80+ Silver
En İyi Cevap
1
ben bi forumda sorayım pcde uygun olur mu diye
3.5mm jack girişiniz var ise uygun olur büyük ihtimalle vardır zaten, söylemek istediğim şey sadece oyun performansının ne olduğu hakkında bir yorum yapamayacağım. Çünkü oyun oynamıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,063,493
Üyeler
168,947
Son üye
Skaninei
Top Bottom