c100 ün tek tarafdan gelme sorunu var
8K yorumun birazını okuyup alacak kişi kendisi karar verebilir , kullanan kişilere bakarak.c100 ün tek tarafdan gelme sorunu var
Mesaj otomatik birleştirildi:
https://www.amazon.com.tr/gp/huc/view.html?ie=UTF8&newItems=C80e7de4c-5da1-4a82-a16d-52cedadcba12,1 bunu almayı düşünüyorum kırmızı renk biraz daha ucuz gibi nedeni sadece kırmızı olmasımı?
Linkiniz bozuk sanırımhttps://www.amazon.com.tr/gp/huc/view.html?ie=UTF8&newItems=C80e7de4c-5da1-4a82-a16d-52cedadcba12,1 bunu almayı düşünüyorum kırmızı renk biraz daha ucuz gibi nedeni sadece kırmızı olmasımı?
Linkiniz bozuk sanırım
Güzel alınır. 31 ocak'a kadarda iade süren var.JBL C100 Kulak İçi Kulaklık, Kırmızı : Amazon.com.tr: Elektronik
JBL C100 Kulak İçi Kulaklık, Kırmızı : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
bizzat kendim kullandım8K yorumun birazını okuyup alacak kişi kendisi karar verebilir , kullanan kişilere bakarak.