Merhaba bugün ekran kartını değiştirmeye gittim be eve geldiğimde kulaklık benim bilgisayarımda çalışmıyor sorun gidericide ise kulaklıklar takılı değil gösteriyor diğer bilgisayarlarda çalışıyor ama neden olduğunu anlamadım daha dün çalışıyordu.
Usb değil maalesefarka panele tak bi ön panel kablosu çıkmıştır bilgisayarcıya götür o yapar
çevirici al ama yüzde 90 benim dediğim şeyUsb değil maalesef
Sürücü kurulu değildir muhtemelenMerhaba bugün ekran kartını değiştirmeye gittim be eve geldiğimde kulaklık benim bilgisayarımda çalışmıyor sorun gidericide ise kulaklıklar takılı değil gösteriyor diğer bilgisayarlarda çalışıyor ama neden olduğunu anlamadım daha dün çalışıyordu.
Atıyorum amd ekran kartında ses sürücüsü oluyor o yeni ekran kartı Nvidia ise o sürücüyü kurmadiysan çalışmaz aynı şey intel hd auido meselesinde de oluyorMerhaba bugün ekran kartını değiştirmeye gittim be eve geldiğimde kulaklık benim bilgisayarımda çalışmıyor sorun gidericide ise kulaklıklar takılı değil gösteriyor diğer bilgisayarlarda çalışıyor ama neden olduğunu anlamadım daha dün çalışıyordu.