Neler Yeni

Yardım Kulaklığım Şarkı Açıkken Oyunun Sesi Gidiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Ali Altıntaş
kulaklığım realme buds kablosuz kulaklık. laptopta şarkı dinlerken oyun açayım diyorum. oyunun sesi gidiyor ya da şarkının sesi gelmiyor. dcde arkadaşlarla konuşayım diyorum sesleri gelmiyor sesim gitmiyor. bi sıkıntı var yani. 3 uygulamadan aynı anda ses gelmiyor sadece bir uygulamadan ses geliyor yani. nasıl düzelir?

Berat Özdemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Berat Özdemir
Discord
RevelioLivento#9596
kulaklığım realme buds kablosuz kulaklık. laptopta şarkı dinlerken oyun açayım diyorum. oyunun sesi gidiyor ya da şarkının sesi gelmiyor. dcde arkadaşlarla konuşayım diyorum sesleri gelmiyor sesim gitmiyor. bi sıkıntı var yani. 3 uygulamadan aynı anda ses gelmiyor sadece bir uygulamadan ses geliyor yani. nasıl düzelir?
Bluetooth kulaklıklarda böyle bir sorun oluyor maalesef. Ses ayarlarında hands-free moduna geçiş yaptığımda düzeliyor, sizin modelinizde de vardır diye tahmin ediyorum.

Berat Özdemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Berat Özdemir
Discord
RevelioLivento#9596
hand-free moduna nereden geçiş yapıcam?
Windows'ta ekranınızın sağ altında ses tuşuna sol tıkladığınızda ses cihazını seçme bölümü açılmalı. Oradan seçeceksiniz.
Ekran Alıntısı.PNG

Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Okan
Ses karıştırıcısi ayarlarindan hands free olanı kaldırın ben öyle çözmüştüm bende de Bluetooth kulaklikta oluyordu ayni sorun

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Ali Altıntaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ses karıştırıcısi ayarlarindan hands free olanı kaldırın ben öyle çözmüştüm bende de Bluetooth kulaklikta oluyordu ayni sorun
nereden yapıcam hands free diye bir şey hiç göremedim. win11 var bende

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,760
Üyeler
168,194
Son üye
thetixss_
Top Bottom