Kulaklığımda sorun var

Vlu Thinwater

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
147
Arkadaşlar gamenote h2016d kulaklığı kullanıyorum ancak kulaklığın kablosuna değince ses gidiyor . Sorun kulaklıkda mı yoksa jak girişinde mi ?
Ayrıca garantiye yollarsam nasıl bir şekilde bana geri döner

Arkadaşlar gamenote h2016d kulaklığı kullanıyorum ancak kulaklığın kablosuna değince ses gidiyor . Sorun kulaklıkda mı yoksa jak girişinde mi ?
Ayrıca garantiye yollarsam nasıl bir şekilde bana geri döner
Garantiye yolla, geri dönerler ürünü değiştirebilirler sorunu çözebilirler

Yok sorun çıkaracağını zannetmiyorum, kendinde müdahale yapmana gerek yok, garanti işi halleder.
Ara sıra oluyordu da bugün çok fazla olmaya başladı ses kesilmesi en ufak teması kabul etmiyor . Garanti bu sebep dahilinde kabul eder mi onu merak ediyorum aslında
Post automatically merged:

Ara sıra oluyordu da bugün çok fazla olmaya başladı ses kesilmesi en ufak teması kabul etmiyor . Garanti bu sebep dahilinde kabul eder mi onu merak ediyorum aslında
çünkü çok rahatsız edici

Post automatically merged:

çünkü çok rahatsız edici
Gönder, zararın olmaz anladığım kadarıyla temassızlık var garanti elinden geleni yapacaktır bir çözüm bulacaktır

Gönder, zararın olmaz anladığım kadarıyla temassızlık var garanti elinden geleni yapacaktır bir çözüm bulacaktır
Dostum şuanda başka bir kulaklıkla test ettim aynı temassızlık onda da oluyor acaba jak girişi mi bozuldu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,754
Üyeler
190,968
Son üye
Dionysos116
Geri