Neler Yeni

Kulaklığımı iade alırlar mı

hamsi31

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Berat
hepsiburadadan 4000tlye cloud3 wireless kulaklık satın aldım. Satıcı orjinal hepsiburada satıcısı. Kulaklığın ses kasma kalitesinden hiç memnun olmadım arkamdaki adamların sesi önümden geliyor ve kulaklığın sesinde kesinti olur gibi pıtpıt ediyor. Taktığım usb portunuda değiştirdim fakat düzelmedi ses %30 40 lardayken bile pıtpıt sesleri geliyor. Araştırdığım kadarıyla gerekli uygulamaları indirip ses ayarlarını yaptım fakat sorun gitmedi. Kulaklığı 5 gündür kullanıyorum 14 günlük iade hakkı var fakat kulaklık olduğu için iade alırlar mı. Değiştirip farklı kulaklık almak istiyorum

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
efe araci
hocam aldığınız her ürün için minimum 10 gün iade etme hakkına sahipsiniz hiç bir sebep belirtmenize gerek yok sadece memnun olmadım diyerek bile iade edebilirsiniz

Ekler

• resim_2025-02-23_202928262.png
    resim_2025-02-23_202928262.png
    36.1 KB · Hit: 15

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,638
İsim
oğuzhan ege
öncelikle bu kulaklık hakkında ses kasma konusunda çok şikayet gördüm farklı bi ayarımı var acaba. ve kablosuz kulaklıklarda genelde çok az dip ses sorunu olması normaldir. fazla ise direk iade yapıştır beğenmedim diyerek.

hamsi31

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Berat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
eyw hocam kulaklığı tavsiye ettiler diye ucuzken alayım dedim geri pişman oldum 7.1 özelliği yok mesafe algısı yok ses kasarken oyunda 20 metre önümdeki adamı 3-4 metre önümdeymiş gibi duyuyorum duvarın arkasında diye paranoyak yapıyor. pıtpıt sesi ayrı sorun bağlantı kopukluğu var gibi

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Merlin
hepsiburadadan 4000tlye cloud3 wireless kulaklık satın aldım. Satıcı orjinal hepsiburada satıcısı. Kulaklığın ses kasma kalitesinden hiç memnun olmadım arkamdaki adamların sesi önümden geliyor ve kulaklığın sesinde kesinti olur gibi pıtpıt ediyor. Taktığım usb portunuda değiştirdim fakat düzelmedi ses %30 40 lardayken bile pıtpıt sesleri geliyor. Araştırdığım kadarıyla gerekli uygulamaları indirip ses ayarlarını yaptım fakat sorun gitmedi. Kulaklığı 5 gündür kullanıyorum 14 günlük iade hakkı var fakat kulaklık olduğu için iade alırlar mı. Değiştirip farklı kulaklık almak istiyorum
aynı kulaklığı kullanıyorum ben bi sıkıntıyla karşılaşmadım

raxon46

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Yuşa Eskalen
eyw hocam kulaklığı tavsiye ettiler diye ucuzken alayım dedim geri pişman oldum 7.1 özelliği yok mesafe algısı yok ses kasarken oyunda 20 metre önümdeki adamı 3-4 metre önümdeymiş gibi duyuyorum duvarın arkasında diye paranoyak yapıyor. pıtpıt sesi ayrı sorun bağlantı kopukluğu var gibi
aynı kulaklığı kullanıyorum yağ gibi akıyor bu arada

hamsi31

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Berat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aynı kulaklığı kullanıyorum ben bi s
aynı kulaklığı kullanıyorum yağ gibi akıyor bu arada

ıkıntıyla karşılaşmadım
özellikle 7.1 testi veya dts x testi yaptığım zaman seslerde pıtırtılar oluyor benim kulaklıkta oyun oynarkende aynı şekilde oluyor yazılımını falanda kurdum önerilen ayarları yaptım ama düzelmedi. Ses kasmasınada alışamadım arkamdaki adamı önümdeymiş gibi duyuyorum

MERTSAK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mert
Aynı sorun bende de olmuştu ve direkt iade ettiler. Arızalı ise cihaz sorun edeceklerini düşünmüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,411
Üyeler
168,626
Son üye
Orkun Uşdu
Top Bottom