Kulaklığımın sağ tarafından ses gelmiyor?

Burak0016

80+
Reaksiyon skoru
10
beyler kulaklığın sağ tarafından ses gelmiyor geliyor ama acayip derecede az geliyor bende kulaklıkdamı sorun var dedim başka kulaklık taktım ikiside usb olarak takılıyor andada aynı problem ve sorunun usb den olduğunu anladım başka pc de denedim sorun yaşamadım win11 kullanıyorum sizce sorun nerede?

Ayarlar --> Sistem --> Ses yolunu takip edip sayfanın aşağısında bulunan "Gelişmiş" başlığı altından "Tüm ses aygıtları" ayarına gir.
"Çıkış cihazları" başlığı altından mevcut kulaklığını seç.
Daha sonra "Gelişmiş ayarlar" kısmındaki "Ses iyileştirmeleri" ayarını "Kapalı" konumuna getir.

Ayarlar --> Sistem --> Ses yolunu takip edip sayfanın aşağısında bulunan "Gelişmiş" başlığı altından "Tüm ses aygıtları" ayarına gir.
Daha sonra "Gelişmiş ayarlar" kısmındaki "Ses iyileştirmeleri" ayarını "Kapalı" konumuna getir.
kanka kapatmaya çalışıyorum kapanmıyor
kapalı duruma almıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dur kapattım ama bu sefer kulaklık çıkmadı

yok aga kapalı duruma getiriyorum geri alıyor kesinlikle kapattırmıyor

Son düzenleme:
Aygıt yöneticisinden kulaklığı tamamen silip tekrar yüklemesini sağla öyle dene tekrar.

Farklı bir USB girişine tak. Sistem --> Ses yolunda "Mono ses" ayarını açınca ses geliyor mu düzgünce?

Aygıt yöneticisinden kulaklığı tamamen silip tekrar yüklemesini sağla öyle dene tekrar.

Farklı bir USB girişine tak. Sistem --> Ses yolunda "Mono ses" ayarını açınca ses geliyor mu düzgünce?
Hacı yok hiç bir şekilde düzelmiyor bi format atıcam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,164,035
Üyeler
184,877
Son üye
barisozozturk
Geri