Kulaklığın Pedleri Yüzüldü Ne Yapayım

halil11

80+
Reaksiyon skoru
90
Dostlar daha alalı iki sene olmuştur kulaklığının Pedleri sökülüyor. Önceki kulaklıkta da aynı şeyler olmuştu. İki senede bir kulaklık mı alacağız biz ya?
Nasıl bir çözüm bulabiliriz? Şarjı hala uzun gidiyor.
Ürün Anker soundcare
1000066292.webp

Kulaklığı değiştirmene gerek yok ki. Kendin soy hepsini, soyulu kullan işte. Soymazsan kulağında her seferinde siyah parçalar kalır.

Değişimi kolay mı hocam bunun? Nasıl dökeceğim ben onu. Bu arada böyle Ped değiştirebildiğimizi bilmiyordum 🙈
valla bilmiyorum bende steelseries actis5 vardı. 2 kez değiştirdim pedlerini benimki kolaydı değiştirmesi seninki nasıldır bir bak internetten, genel olarak değişmesi lazım diye düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

garanti kapsamındaysa ücretsiz de veriyorlarmış yenisini bak böyle bir şey buldum https://www.technopat.net/sosyal/konu/anker-servisten-uecretsiz-kulaklik-pedi-nasil-alinir.2635228/

Son düzenleme:
T
valla bilmiyorum bende steelseries actis5 vardı. 2 kez değiştirdim pedlerini benimki kolaydı değiştirmesi seninki nasıldır bir bak internetten genel olarak değişmesi lazım diye düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

garanti kapsamındaysa ücretsiz de veriyorlarmış yenisini bak böyle bir şey buldum https://www.technopat.net/sosyal/konu/anker-servisten-uecretsiz-kulaklik-pedi-nasil-alinir.2635228/
Tüh be 20 kasımda gitmiş garanti :( yine de şansımı deniyim. Allah razı olsun harikasın hocam 😍

Temudan bakın hocam, en son baktığımda temuda pedler daha ucuz idi.

Dostlar daha alalı iki sene olmuştur kulaklığının Pedleri sökülüyor. Önceki kulaklıkta da aynı şeyler olmuştu. İki senede bir kulaklık mı alacağız biz ya?
Nasıl bir çözüm bulabiliriz? Şarjı hala uzun gidiyor.
Ürün Anker soundcareAlıntıyı görüntüle
Pedler çıkıyorsa soy sonra elinde iyice yıka kumaş ped gibi 1 2 sene daha gidiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,337
Üyeler
185,712
Son üye
peaksw221
Geri