Neler Yeni

Öneri Kulaklık alacak baksın

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

whoamii

80+ Silver
Markaya göre kalite belirlenmez mesela Razer en çok bilinen markalardan birisi fakat çok yüksek fiyat verilip alınan kulaklıklar çöp çıkıyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: Tera

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
300-350 TL bütçem vardı gamepower rampage fln düşündüm ama sonra baktım itopyada corsair hs35 indirime girmiş düşünmedn aldm kalite vs önemli deil anlatılana bakmayın marka olsun msi corsair steelseries hyperx vs. alın diğerleri marka basma lütfen pilşman olursunuz sonra ben oldum söylemesi
HS35 mi bedava verseler almam.

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Ben de bilmeden HS35 aldım ve kullanımıma göre memnunum ama bu yoruma çok güldüm. :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

1 düşmede kırılıyor malzeme kalitesi berbat
Kulaklığı yere atmayın o zaman kardeşim kulaklık nasıl yere düşebilir aklım almıyor. Kafana takarsın işin bitince standa koyarsın veya masaya koyarsın nasıl yere düşüyor anlamıyorum vallahi.

Tolgax güneş

80+ Bronze
Markaya göre kalite belirlenmez mesela Razer en çok bilinen markalardan birisi fakat çok yüksek fiyat verilip alınan kulaklıklar çöp çıkıyor.
her markanın kötü bir ürünü elbet olcak kusursuz bişey olmaz ama ağırlıklı kaliteli ürün satan ama kalitesizde ürün satan firmalar nerdeyse hepsi
rampage 1 kez aldım 350 tl idi mikrofon kalitesini beğenmedim iade ettim ama rampage drop plus denedim güzel bir kulaklıktı.kısacası her firmanın kötü ürünü mevcut. ama kaliteli ürünüde mevcut.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom