Neler Yeni

Çözüldü✓ Kulaklık alıyorum yardım

MrWox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Mahmut
Arkadaşlar temiz 2. El ürünler buldum hatta kutusunda bile duruyor açılmamış ürünler
Steelseries ARCTIS 7+( bu ürün 0 açılmamış alırsam 2650 tl )
Corsair Void Elite RGB 7.1 ( Buda 6 ay kullanılmış 2. El fiyatı 2500)
Sizce hangisini tercih etmeliyim veya öneriniz var mi geceden beri araştırıyorum 2500-2700 bandında 2. El ürün bakıyorum kafam yandı

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Rıfat Toklu
o kadar bütçen varsa neden 2. el bakıyorsun, böyle bir durumda eğer mikrofon kalitesi sizin için önemliyse gamepower öneririm hem daha uygun fiyatlı hem ses hem mikrofon kalitesi çok iyi

MrWox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Mahmut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekstra olarak 3kya razer barracuda 2022 var oda biraz sınırları çok zorluyor fiyat olarak
Mesaj otomatik birleştirildi:

o kadar bütçen varsa neden 2. el bakıyorsun, böyle bir durumda eğer mikrofon kalitesi sizin için önemliyse gamepower öneririm hem daha uygun fiyatlı hem ses hem mikrofon kalitesi çok iyi
Kablosuz wireless arıyorum çünkü aradığım bütçede gerçekten uzjn süreli kullanacağım bi ürün yok 1 ay önce alsaydım baya 0 güzel ürünler vardı ki ekstra olarak oradaki 1 ürün 0 sadece 2. El olarak satılıyor tahminimce çalıntı cc ile altınmış

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Rıfat Toklu
bana göre kabloluların kralı gamepower ama kablosuzlar ile ilgili bilgim yok maalesef

Gloxy

80+ Bronze
Ekstra olarak 3kya razer barracuda 2022 var oda biraz sınırları çok zorluyor fiyat olarak

Kablosuz wireless arıyorum çünkü aradığım bütçede gerçekten uzjn süreli kullanacağım bi ürün yok 1 ay önce alsaydım baya 0 güzel ürünler vardı ki ekstra olarak oradaki 1 ürün 0 sadece 2. El olarak satılıyor tahminimce çalıntı cc ile altınmış
1 ay önce itopyada void elite kablolu 1800 küsürdü hocam

Kangalll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
270
İsim
Kangal Kangaoğlu
Corsair void elite'ı xantares kullanıyordu, bir canlı yayında "biri sürü kulaklık kullandım ses kasmada kullandığım en iyi kulaklık bu demişti."

MrWox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Mahmut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1 ay önce itopyada void elite kablolu 1800 küsürdü hocam
Kablosuz arıyorum hocam diyatları 4500 bandında ve 6 tl dolar zam yiyince hepsi fırladı

Corsair void elite'ı xantares kullanıyordu, bir canlı yayında "biri sürü kulaklık kullandım ses kasmada kullandığım en iyi kulaklık bu demişti."
Steelseries kafamı çok karıştırıyor ya 0 olması çok makul geliyor banada grupta eski konulara baktım bir kesim kesinlikle Alınmalı diyor bir taraf steelseries ürünleri hakkında edecek paralara satılmıyor diyor

Teşekkür ediyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,012
Üyeler
164,597
Son üye
misilti
Top Bottom