Neler Yeni

Öneri Kulaklık almam lazım

fatihdrk66

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Fatih Durak

fatihdrk66

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Fatih Durak
Ikincisinin rengini begenmediyseniz eger ki 50TL fazla koyabilirseniz USB olan modeli de tercih edebilirsiniz. https://www.trendyol.com/havit/game...nlu-siyah-gaming-oyuncu-kulakligi-p-377558687
Bu cidden güzel ama bütçeyi baya bir aşıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kulaklık gibi hijyen ürünlerini mağazalarda görerek almanızı tavsiye ediyorum o bütçeye önerim yok ama internetten almanızı tavsiye etmem her insanın kafa boyutu kulaklıktan beklentileri farklıdır o ürünın kutusunu açtıktan sonra cayma hakkınız gider çünkü hijyen bir ürün ancak amazon türkiyeden alırsaniz net bir şey söylemiyorum ama onlar kulaklıklarıda iade alıyor.
Evet sende haklısın hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunu gördüm tasarımını beğenmedim pek

Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
EMRE ERKMEN
kulaklığım bozuldu önerisi olan varmı

3 sene kullandım oyuna sinirlenip kırdığım için 2 ay önce kullanmayı bıraktım, ses kalitesi fiyatına göre çok iyi FPS multiplayer oyunları oynuyorum, csde globale ramak kalmıştı ses kasmada hiç sorun yaşamamıştım. Mikrofon kalitesi ise daha iyi şuan 5 bin liralık steelseries kullanıyorum dcde arkadaşlarım ikisinin neredeyse farksız olduğunu söylüyor

fatihdrk66

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Fatih Durak

3 sene kullandım oyuna sinirlenip kırdığım için 2 ay önce kullanmayı bıraktım, ses kalitesi fiyatına göre çok iyi FPS multiplayer oyunları oynuyorum, csde globale ramak kalmıştı ses kasmada hiç sorun yaşamamıştım. Mikrofon kalitesi ise daha iyi şuan 5 bin liralık steelseries kullanıyorum dcde arkadaşlarım ikisinin neredeyse farksız olduğunu söylüyor
Haklısın hocam ama bütçeyi aşıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
EMRE ERKMEN
Bütçe olarak 700 yazmışsın, ben biraz daha bekleyip üstüne ekleyip bunu almanı öneririm, Ayıbı yok gerekirse aç kalınır bir kaç gün, ömrümüzde kaç defa kulaklık alıyoruz ki almışken iyisi alınmalı. 18imde ilk bilgisayarımı topladığımda 100 lira ile ssd alarak başlamıştım ve o toplama serüveni 1 sene sürmüştü. 1 sene boyunca çok aç kalmıştım ekran kartı falan alabilmek için :) maalesef hayatın gerçekleri

Zebellah

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Mehmet Can Yiğitoğlu
2. El düşünürsen 900 TL'ye Artics Nova 1 satarım.

fatihdrk66

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Fatih Durak

Zebellah

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952