Kulaklık almayı düşünüyorum

Fazıl 63

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
122
Telefonum poco X3 GT redmi kulaklık almayı düşünüyorum normal kulaklıklardan fazla farkı var mı yani telefonla tam uyumluluğu filan vesaire var mı kullananlar yazabilir mi ya da öneri yapabilir mi belli bir bütçe yok özellikleri göre bakacağım
Post automatically merged:

@Evil Belief

Son düzenleme:
Almayı düşündüğünüz Redmi modeli nedir tam anlayamadım. Bir de kablolu mu arıyorsunuz kablosuz mu, kulak içi mi kulak üstü mü?

Almayı düşündüğünüz Redmi modeli nedir tam anlayamadım. Bir de kablolu mu arıyorsunuz kablosuz mu, kulak içi mi kulak üstü mü?
Halihazırda qcy t 17 kullanıyorum kuzenime verip Xiaomi kulaklık almayı düşünüyorum aklımda tam olarak bir model yok size sorayım dedim ve bu mantıklı bir hareket mi olur
Post automatically merged:

Halihazırda qcy t 17 kullanıyorum kuzenime verip Xiaomi kulaklık almayı düşünüyorum aklımda tam olarak bir model yok size sorayım dedim ve bu mantıklı bir hareket mi olur
Bu arada benim kullandığım telefon Xiaomi yani qcy ile Xiaomi kulaklık arasında fark oluşur mu acaba bilen var mı siz biliyor musunuz mesela

Tabii ki, örneğin Xiaomi FlipBuds Pro gibi üst seviyeye yakın bir modele geçtiğinizde önemli derecede farklılık hissedersiniz T17'den sonra ciddi bir upgrade olur. Bir de ekosisteme girmiş olduğunuz için ufak tefek artıları olur, işte kapağı kaldırınca telefon ekranında animasyon çıkması, kulaklıkların ve kutunun şarjını daha kolay takip edebilme gibi bazı pratik getiriler.

Tabii ki, örneğin Xiaomi FlipBuds Pro gibi üst seviyeye yakın bir modele geçtiğinizde önemli derecede farklılık hissedersiniz T17'den sonra ciddi bir upgrade olur. Bir de ekosisteme girmiş olduğunuz için ufak tefek artıları olur, işte kapağı kaldırınca telefon ekranında animasyon çıkması, kulaklıkların ve kutunun şarjını daha kolay takip edebilme gibi bazı pratik getiriler.
Peki hangi Xiaomi modelini önerirsiniz

Silikonsuz olarak Redmi Buds 3 olur:

Silikonlu olarak Redmi Buds 3 Lite olur:

Silikonsuz olarak Redmi Buds 3 olur:

Silikonlu olarak Redmi Buds 3 Lite olur:
Hocam Xiaomi telefonda Xiaomi kulaklık kullanmanın artıları nedir qcy'ye kıyasla

Hocam Xiaomi telefonda Xiaomi kulaklık kullanmanın artıları nedir qcy'ye kıyasla
ekosisteme girmiş olduğunuz için ufak tefek artıları olur, işte kapağı kaldırınca telefon ekranında animasyon çıkması, kulaklıkların ve kutunun şarjını daha kolay takip edebilme gibi bazı pratik getiriler.
Bir de varsa yazılım desteğiyle kontrolleri özelleştirme, equalizer ayarı yapabilme gibi şeyler olabiliyor da Xiaomi'lerde var mı şu an hatırlamıyorum.

Geri