Biraz pimpirikliyim fazla para verincede merak içinde kalıyorumMillet onları yiyor siz söksem ne olur diyorsunuz![]()
KalmazBunu sökersem garanti dışı kalır mı ?
Alıntıyı görüntüle
Üstünde barkod falan vardıKalmaz merak etme.
Satın aldığına dair faturan olsun yeterli dostum çoğu zaman. Fatura dışında başka bir ayrıntıya takılanlara henüz denk gelmedim. Seri numarası kutusunda da vardır zaten sorun olmaz. Yine de kaydet nolur nolmaz.Size güvenerek söktüm dostlar,cevaplar için teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Üstünde barkod falan vardı
Çöpe attım bile üstünde seri numarası var amaSatın aldığına dair faturan olsun yeterli dostum çoğu zaman. Fatura dışında başka bir ayrıntıya takılanlara henüz denk gelmedim. Seri numarası kutusunda da vardır zaten sorun olmaz. Yine de kaydet nolur nolmaz.
Seri numarası varsa sıkıntı yok.Çöpe attım bile üstünde seri numarası var ama
Üstünde barkod falan vardı ama pek dikkat etmedim kulaklışın arkasındada var zaten telefon içinde kullanılabilir olduğu için kaba durur sökülebilir bir şey zaten sanırımSeri numarası varsa sıkıntı yok.
Aynen öyle rahat ol.Üstünde barkod falan vardı ama pek dikkat etmedim kulaklışın arkasındada var zaten telefon içinde kullanılabilir olduğu için kaba durur sökülebilir bir şey zaten sanırım