Hmm, kulaklığı bir araştırayım. Ama mouse seçtim sayılır.Rampage KM-RX9 Cypher Kablolu Q Klavye Mouse Set Fiyatları ve Özellikleri
Rampage KM-RX9 Cypher Kablolu Q Klavye Mouse Set en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.combiraz aşmış olabilirGamenote H2016D RGB Kulak Üstü Oyuncu Kulaklık Fiyatları ve Özellikleri
Gamenote H2016D RGB Kulak Üstü Oyuncu Kulaklık en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
klavye mouse setini alacktım ama vazgeçtim facede ve youtubede öneriliyordu ama tam bilmiyorum
kulaklık iyi bugün aldım ses kalitesi falan iyi
mouse setteki mouse önerilmiyor hafif deniliyor çok bilmiyorummouse ya bu
YadaEverest SM-M9 Optik Kablolu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Everest SM-M9 Optik Kablolu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Everest SM-M9 Optik Kablolu Mouse özelliklerini incele, 109,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu olabilir diye düşünüyorum arkadaşlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hmm, kulaklığı bir araştırayım. Ama mouse seçtim sayılır.
bu fiyatlardaki klavyeler cogunlukla aynı gibidir ucuz olanı alBu klavye nasıl hocam.https://m.trendyol.com/mf-product/strike-0196-rgb-kablolu-mekanik-hisli-gaming-klavye-siyah-p-37951171?boutiqueId=555478&ctocode=1486519050-224648&adjust_t=dymys2_fistzv&adjust_campaign=criteo_nb_mweb&adjust_tracker_limit=999999999&utm_medium=cpc&utm_source=crmktg_mweb&utm_campaign=criteo_nb_mweb